Slávni v anekdotách

Milan Stano

SVK Slovensky Štúdio humoru a satiry2022/05

Kniha: Slávni v anekdotách - 1. vydanie - Milan Stano
Katalógové číslo: 440151 viac »
Ušetríte až 1,89 € z bežnej ceny 8,90
A navyše získate 7 vernostných bodov
Séria kníh: Milan Stano v anekdotách
Milan Stano v anekdotách
Titul je zaradený v tejto sérii
7,01
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Slávni v anekdotách

Slovo „anekdota“ znamená krátky zábavný príbeh. Také anekdoty boli známe už v starovekom Grécku a v Ríme. Aténski rozprávači anekdot či vtipných historiek sa schádzali už v 4. storočí pred n. l. na agore a iných verejných priestoroch gréckych miest. Tu zaznelo množstvo krásnych historiek a príbehov o slávnych filozofoch, a kráľoch vtedajšieho sveta. Anekdota je väčšinou anonymná.

Humor a smiech je najlepší liek. Buďme optimistami. V tejto knihe sa stretneme aj so slávnymi osobnosťami, ktorým bol blízky humor a veselší pohľad na svet. Samozrejme, táto kniha nie je vyčerpávajúcou encyklopédiou. Našim zámerom bolo, aby publikácia bola bohatá na rozmanité osobnosti z celého sveta, ale aj toho nášho slovenského a českého.

Anekdoty sú zaradené podľa abecedného poradia osobností. Nájdete tu okrem iných aj Aristotela, Cézara, Perikla, Belmonda, Vlastu Buriana, Nera, Donutila, Šípa, Dočolomanského, Fullu, Golonku, Poláka, Chudíka, Krónera, Labudu, Haška, E. E. Kischa, Krampola, Masaryka, Vojtu, Dumasa, Chaplina. Picassa, Mozarta, Lasicu, Satinského, Zmetáka, Wericha a veľa iných, stačí si zalistovať a prečítať. Takže Vám prajeme príjemné čítanie a nezabudnite sa usmievať. Želáme Vám dobrú zábavu pri čítaní.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
440151
Názov
Slávni v anekdotách
EAN/ISBN
9788085451658
Forma
Brožovaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Milan Stano
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022/05
Rozsah
248
Rozmer
200×130×14 mm
Hmotnosť
0,28
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Slávni v anekdotách zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.