Mechanik. Vzrušujúci svet zákulisia F1

Marc "Elvis" Priestley

SVK Slovensky mamaš2022/05

Kniha: Mechanik. Vzrušujúci svet zákulisia F1 - Marc "Elvis" Priestley
Katalógové číslo: 438703 viac »
Ušetríte až 2,21 € z bežnej ceny 19,90
A navyše získate 17 vernostných bodov
Kolekcia titulov: Formula 1

Formula 1

F1 - Fenomén Formula 1 Zistiť viac...
17,69
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Mechanik. Vzrušujúci svet zákulisia F1

Zoznámte sa s Marcom Elvisom" Priestleym, bývalým mechanikom číslo jeden tímu McLaren, a strojcom úspechov tých najlepších jazdcov Formuly 1.

Mechanik odhaľuje škandály a tajomstvá, ako aj rivalitu pilotov a tímov. Kniha sleduje Priestleyho na cestách po okruhoch, kde pracoval vo vysokooktánovej atmosfére boxov F1. Hoci sa pozornosť fanúšikov najčastejšie sústreďuje na hviezdnych jazdcov, práve mechanici sú tí, ktorí vytvárajú majstrov sveta, a každá ich chyba môže mať fatálne následky.

Marc rozpráva príbeh, v ktorom vysokokvalifikovaní mechanici nielen dolaďujú jemnú techniku a analyzujú údaje na špičkových počítačoch. Títo chlapci si dokážu poriadne vyhodiť z kopýtka. Či už ide o párty na luxusných jachtách, alebo fotenie v beztiažovom stave na palube lietadla, svet Formuly 1 je vzrušujúci na trati aj mimo nej.

,,Marc mal to šťastie, že pracoval po boku velikánov ako David Coulthard, Mika Häkkinen, Fernando Alonso či Lewis Hamilton, ale je to práve spolupráca s Kimim Räikkönenom, vďaka ktorej sa dozvieme najviac zo sveta tohto športu... Túto knihu musí čítať každý fanúšik F1 a veľmi ju odporúčam.,,

Sarah Merritt, Badger GP

,,Formula 1 nie je len o pilotoch a individuálnych šampiónoch. Je to skutočný tímový šport. Na ceste za titulom musí každý hráč odviesť špičkový výkon. A práve zákulisie tohto boja, so všetkým čo k tomu patrí, robí z tejto knihy povinné a pritom mimoriadne pútavé čítanie. Normálne vám závidím, že vás to ešte len čaká. Tak smelo do toho!,,

Števo Eisele, komentátor F1

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
438703
Názov
Mechanik. Vzrušujúci svet zákulisia F1
EAN/ISBN
9788082680082
Forma
Pevná
Autor
Marc "Elvis" Priestley
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022/05
Rozsah
248
Rozmer
145×225
Hmotnosť
0,48
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Mechanik. Vzrušujúci svet zákulisia F1 zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.