Šlabikár financií pre neziskovky

Jaroslava Lukačovičová

SVK Slovensky Slovenská asociácia účtovníkov neziskových org.2022

Kniha: Šlabikár financií pre neziskovky - Jaroslava Lukačovičová
Katalógové číslo: 437619 viac »
Ušetríte až 2,81 € z bežnej ceny 16,39
A navyše získate 13 vernostných bodov
13,58
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Šlabikár financií pre neziskovky

Publikácia, ktorú práve držíte v rukách je určená všetkým, ktorí chcú založiť niektorý z typov neziskových organizácií a tiež tým, ktorí v rámci existujúcich prichádzajú do kontaktu s finančnými prostriedkami.

Šlabikár financií vás prevedie všetkými oblasťami života neziskových organizácií, ktoré sa týkajú financií. Od úvodu, v rámci ktorého sa môžete rozhodnúť, ktorý typ neziskovej organizácie je pre vás vhodný a akým spôsobom sa zakladá, prejdete do úvodných rozhodnutí, ktoré je potrebné v organizácii urobiť. Prvé zasadnutia orgánov, registrácie, zriadenie bankového účtu, finančný poriadok či interné smernice.

Financovanie neziskovej organizácie je viaczdrojové a jednotlivé druhy príjmov sa od seba odlišujú, z pohľadu zákona o dani z príjmov. Na čo si dať pri jednotlivých druhoch príjmov pozor, aby ste zbytočne neplatili viac? Čo je v organizácii úloha účtovníka a čo úloha finančného manažéra? Ako efektívne získavať finančné zdroje a čo znamená fundrising?

Je dôležité zostaviť si rozpočet a plánovať? Kto zodpovedá za projekt a ako deklarovať spolufinancovanie? Aj na tieto otázky nájdete odpoveď v tejto publikácii.

No a na záver, veľkou témou aj pre organizácie neziskového sektora sú finančné prostriedky, ktoré v najbližších rokoch očakávame z Plánu obnovy. Bude sa týchto prostriedkov a všeobecne neziskových organizácií týkať verejné obstarávanie? Čo by ste o ňom mali vedieť?

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
437619
Názov
Šlabikár financií pre neziskovky
EAN/ISBN
9788097029135
Forma
Brožovaná
Autor
Jaroslava Lukačovičová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022
Rozsah
137
Rozmer
148×210
Hmotnosť
0,27
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
17%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Šlabikár financií pre neziskovky zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.