Žila som s bláznom

Dana Hlavatá

SVK Slovensky NAŠE VOJSKO2022/03

Kniha: Žila som s bláznom - 1. vydanie - Dana Hlavatá
Nie je jednoduché začínať nový život v štyridsiatke
Katalógové číslo: 431742 viac »
Ušetríte až 1,83 € z bežnej ceny 12,95
A navyše získate 11 vernostných bodov
11,12
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Žila som s bláznom

Len ten, čo to zažil vie, že nie je jednoduché začínať nový život v štyridsiatke. V prípade rozvedenej ženy bez chlapa, so stratenými ilúziami o mužoch, bez svetielka na konci tunela. To isté si myslí aj hlavná hrdinka príbehu napísaného podľa skutočnosti netušiac, že osud jej pripraví množstvo milých, aj nepríjemných prekvapení. Aj keď sa domnieva, že jej milostný život sa skončil rozvodom, zaprisaháva sa, že už žiadnemu mužovi nenaletí, osud jej nalinajkuje niečo nečakané.

Na zastávke autobusu jej muž s plešinou a pivným mozoľom namiesto brucha prišliapne sukňu pri nastupovaní do MHD a doslova ju vyzlečie pred zrakmi ostatných cestujúcich. Trápna situácia sa zmení na zoznámenie dvoch osamelých bytostí a spojí ich. Na ako dlho, ťažko povedať, pretože z dvakrát rozvedeného seladóna sa nakoniec vykľuje ktosi úplne iný, ako si hlavná hrdinka predstavovala a za akého sa vydával.

Či to tí dvaja ustoja, alebo zamieša karty niekto tretí, sa dozviete z humorne ladeného príbehu partnerov, ktorí zažijú toľko, čo iní za celý život nie. A že sa občas budú smiať aj cez slzy, to azda nikoho neprekvapí, poznajúc fejtónové pero autorky.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
431742
Názov
Žila som s bláznom
EAN/ISBN
9788020614032
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Dana Hlavatá
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022/03
Rozsah
272
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
14%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Žila som s bláznom zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.