I Talk Like a River

GBR Anglicky Walker Books

Kniha: I Talk Like a River
Katalógové číslo: 431677 viac »
9,18

Na dopyt
NEDOSTUPNÉ

Kniha: I Talk Like a River

What if words got stuck in the back of your mouth whenever you tried to speak?After a day of being unable to speak when asked, and of being stared at, a boy and his father go to the river for some quiet time. "It's just a bad speech day," says Dad. But the boy can't stop thinking about all the eyes watching his lips twisting and twirling.When his father points to the river bubbling, churning, whirling and crashing, the boy finds a way to think about how he speaks. Even the river stutters. Like him."I talk like a river," he says. An incredibly moving picture book that offers understanding rather than a solution, and which will resonate with all readers, young and old. Masterfully illustrated by Sydney Smith, winner of the Kate Greenaway Medal.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
431677
Názov
I Talk Like a River
EAN/ISBN
9781529502817
Forma
Mäkká
Druh tovaru
Kniha
Rozmer
253 x 231
Stav
Na dopyt
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
I Talk Like a River zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.