Alternatívne pohony 2021

Ľuboš Kučera

SVK Slovensky Edis2021

Kniha: Alternatívne pohony 2021 - Ľuboš Kučera
Katalógové číslo: 430905 viac »
35,18

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Alternatívne pohony 2021

Vysokoškolská publikácia Alternatívne pohony bola spracovaná na podporu štúdia predmetu alternatívne pohony na Katedre konštruovania a častí strojov Strojníckej fakulty Žilinskej univerzity. Učebnica je zameraná na oblasť pohonov vozidiel určených pre cestnú premávku, na zemné a stavebné stroje, lode, lietadlá, motocykle, bicykle, a dokonca aj kolobežky. Prehľad súčasného stavu uvedených prepravných prostriedkov a stavebných strojov poskytuje študentom tohto predmetu a podobných predmetov so zameraním na ekológiu pohľad nielen do minulosti, ale aj do súčasnosti. Cieľom autorov tejto publikácie je poskytnúť študentom podporu naučiť sa analyzovať situáciu v danom odbore, efektívne využívať informácie a hlavne naučiť sa ekologicky nielen rozmýšľať a dbať na životné prostredie, ale aj využívať všetky moderné nástroje pre energy saving.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
430905
Názov
Alternatívne pohony 2021
EAN/ISBN
9788055418278
Forma
Brožovaná
Autor
Ľuboš Kučera
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021
Rozsah
149
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
12%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Alternatívne pohony 2021 zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.