Aby nám tu bylo hezky

Tvoříme pravidla v MŠ

Eva Svobodová

CZE Česky PORTÁL2022/01

Kniha: Aby nám tu bylo hezky - Tvoříme pravidla v MŠ - Eva Svobodová
Katalógové číslo: 428957 viac »
Ušetríte až 2,76 € z bežnej ceny 13,70
A navyše získate 10 vernostných bodov
10,94
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Aby nám tu bylo hezky

Tvoříme pravidla v MŠ

K čemu jsou nám pravidla? Aby nám tu bylo hezky. Kniha otvírá téma nastavování pravidel v mateřské škole. Existují dvě cesty jak to udělat. Jedna je ta jednoduchá: sepíšeme pravidla a vy se jimi, děti, budete pěkně řídit. Obvykle takto stanovená pravidla nefungují. Ta druhá stojí více sil a práce, podílejí se na ní děti, ale můžeme se radovat, že je děti dodržují, a dokonce si jejich dodržování vzájemně připomínají. Taková pravidla pak platí pro všechny, pro malé i velké.

Abychom byli úspěšní, potřebujeme, aby pravidla byla smysluplná a také aby z nich bylo jasné, co kdo u nás ve třídě potřebuje a co kdo od ostatních očekává. I to, že nejsou pravidla jako pravidla. O tom, že se nepřechází na červenou, nikdo nepochybuje, ale jak to u nás bude třeba s uklízením hraček? Nepřijdou děti náhodou (a s naší pomocí) na to, jak to udělat, aby to ve třídě bylo všem příjemné a abychom se tam v nepořádku neztratili? Autorka přibližuje téma na četných příkladech z praxe mateřských škol.

Mgr. Eva Svobodová vyučuje na PF JČU v Českých Budějovicích obor učitelství pro MŠ. Je spoluautorkou knih Vzdávání v mateřské škole, Metody dramatické výchovy v MŠ, Do školky za zvířátky a Osobnost přeškolního pedagoga.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
428957
Názov
Aby nám tu bylo hezky
Podnázov
Tvoříme pravidla v MŠ
EAN/ISBN
9788026218524
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Eva Svobodová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022/01
Rozsah
136
Rozmer
163×235×8 mm
Hmotnosť
0,22
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Aby nám tu bylo hezky zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.