Červené zlato. Kulinárska krimi
Tom Hillenbrand
•mamaš•2021
• Slovensky
Prípady šéfkuchára Xaviera Kieffera
Titul je zaradený v tejto sériiKniha: Červené zlato. Kulinárska krimi
Po kulinárskej krimi Diabolský plod, ktorú kníhkupectvo Martinus zaradilo medzi knihy roka 2021, sa šéfkuchár-vyšetrovateľ Xavier Kieffer vracia s novým prípadom.
Na honosnej večeri v Paríži má slávny suši majster očariť miestnu smotánku, no ešte pred hlavným chodom padne na zem mŕtvy. Príčina smrti: otrava rybím mäsom. Luxemburský kuchár Xavier Kieffer má pochybnosti o tom, že by išlo len o nešťastnú náhodu, a tak sa pustí do pátrania. Stopy ho privedú na zaujímavé miesta z prepychového života parížskeho starostu cez úplne nový svet japonskej kuchyne až do rybárskej lode talianskych lovcov tuniakov. Pri vyšetrovaní na vlastnú päsť zistí, že niektoré ryby sú drahšie než zlato, a dokonca cennejšie ako ľudský život.
,,Tom Hillenbrand píše o kuchyni tak zblízka, až mám pri čítaní pocit, že som vo vlastnej kuchyni.,,
Tim Raue, nemecký šéfkuchár
,,Tom Hillenbrand obdivuhodne prepája pútavý detektívny žáner s napínavým, no i veľmi realistickým pohľadom do temných hlbín špičkovej gastronómie.,,
Hendrik Werner, Weser Kurier
Úryvok z obsahu knihy ...
Podrobnejšie info
- Katalógové číslo
- 426711
- Názov
- Červené zlato. Kulinárska krimi
- EAN/ISBN
- 9788097389567
- Forma
- Pevná
- Autor
- Tom Hillenbrand
- Druh tovaru
- Kniha
- Rok vydania
- 2021
- Rozsah
- 264
- Rozmer
- 130×210
- Stav
- Skladom u dodávateľa
- Dostupnosť
- Vyexpedujeme do 7 dní
- Sadzba DPH
- 10%
- Zľava
- 12%
Odporúčame mohlo by Vás zaujímať
Zákazníci, ktorí si kúpili Červené zlato. Kulinárska krimi, si z kategórie Krimi a detektívky na Literama.sk tiež často kupovali...








Hodnotenia zákazníkov
Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?