Slovensko v anekdotách, 2. diel

Milan Stano

SVK Slovensky Štúdio humoru a satiry2021/10

Kniha: Slovensko v anekdotách, 2. diel - 1. vydanie - Milan Stano
Katalógové číslo: 422710 viac »
Ušetríte až 1,89 € z bežnej ceny 8,90
A navyše získate 7 vernostných bodov
Séria kníh: Milan Stano v anekdotách
Milan Stano v anekdotách
Titul je zaradený v tejto sérii
7,01
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Slovensko v anekdotách, 2. diel

Slovensko je krásna zem, plná veselých ľudí, ktorí žijú v malebných mestách a dedinách. Všade tam sa môžete dostať, keď sa začítate do tejto knihy. Sú v nej zhromaždené anekdoty o našich predkoch ale i súčasníkov. Kniha je pokračovaním ojedinelej zbierky anekdot, ktorá vyšla v našom vydavateľstve v roku 2011.

Kniha je zložená z humorných historiek, príbehov, vtipov, humorných pohľadov a anekdot, ktoré nám poslali naši prispievatelia a spolupracovníci do humoristicko-satirického časopisu Kocúrkovo. Môžete ju čítať aj ako zbierku ľudového humoru, ktorý vznikal pred mnohými desaťročiami a vzniká aj teraz. Len ho treba dobre počúvať a zaznamenávať na papier.

Účelom tejto zbierky je pobaviť jej čitateľov, prípadne i poučiť, že ľudový humor je klenotnicou nášho národa a oplatí sa ho čítať a pobaviť sa na ňom. Humor je ako studnička z ktorej vyteká živá voda, ktorá uzdraví našu myseľ a dušu. Vidieť, že naši rodáci v minulosti neboli žiadni suchári, ale veselí ľudia, ktorí si vedeli zo seba utiahnuť a zasmiať sa pri víne, či pri slivovici.

Myslím si, že je treba zachovať veselú pamäť Slovenska z našich mestečiek a dediniek od A po Ž. Je v nej 889 anekdot a 179 karikatúr. To nás utvrdí v tom, že Slováci sú veselý národ, ktorý nemá ďaleko k spontánneho úsmevu a vie sa úprimne zasmiať a pobaviť. Takže Vám prajem príjemné čítanie a nezabudnite sa usmievať.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
422710
Názov
Slovensko v anekdotách, 2. diel
EAN/ISBN
9788085451665
Forma
Brožovaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Milan Stano
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021/10
Rozsah
248
Rozmer
200×130×15 mm
Hmotnosť
0,28
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Slovensko v anekdotách, 2. diel zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.