Naše léto, voda, lodě

Herbert Slavík

CZE Česky WWA photo2021/10

Kniha: Naše léto, voda, lodě - 1. vydanie - Herbert Slavík
Katalógové číslo: 422471 viac »
Ušetríte až 17,91 € z bežnej ceny 32,85
A navyše získate 14 vernostných bodov
14,94
Doručenie viac ako 18 dní
U dodávateľa

Kniha: Naše léto, voda, lodě

Kniha NAŠE LÉTO, VODA, LODĚ je poctou vodě a všem lidem, kterým se vodní živel stal láskou, dobrodružstvím, sportovní výzvou i odpočinkem. V pestré koláži textů, rozhovorů a unikátních fotografií zachycuje publikace nostalgické počátky vodní turistiky, skautingu, trampingu, dobu vzniku prvních sportovních klubů a atmosféru starých plováren. Kniha se věnuje také módním trendům a vývoji sportovního vybavení pro milovníky rekreace u vody. Desítky textů, rozhovorů, vzpomínek a fotografií slavných autorů se zaměřují na typické fenomény spojené s vodáctvím, na stavbu lodí, nezapomenutelné okamžiky sjíždění českých řek a pobytů na letních táborech.

Autoři se věnují také českému jachtingu, počátkům windsurfingu, představují Čechy, kterým učarovalo mořeplavectví nebo extrémní vodáctví na dravých tocích všech světadílů. V kapitole legendy seznamuje kniha čtenáře s našimi nejúspěšnějšími sportovci Janem „Felixem“ Brzákem, Ludmilou Polesnou, Petrem Sodomkou, Richardem Konkolskim, Františkem Venclovským, bratry Svojanovskými, Štěpánkou Hilgertovou, Vavřincem Hradilkem, Josefem Dostálem, Jiřím Prskavcem a mnoha dalšími. Závěr knihy přináší prostřednictvím atraktivních fotografií současných trendů inspiraci pro všechny milovníky vodních sportů. Publikace volně navazuje na knihu Naše hory, lyže sníh.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
422471
Názov
Naše léto, voda, lodě
EAN/ISBN
9788090539853
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Poznámka
1. vydanie
Autor
Herbert Slavík
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021/10
Rozsah
264
Rozmer
240×282×27 mm
Hmotnosť
1,40
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Doručenie viac ako 18 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
54%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Naše léto, voda, lodě zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.