Keď sláva nestačí

Alica Eštoková

SVK Slovensky IKAR2021/11

Kniha: Keď sláva nestačí - 1. vydanie - Alica Eštoková
Katalógové číslo: 419636 viac »
Ušetríte až 2,73 € z bežnej ceny 12,90
A navyše získate 10 vernostných bodov
10,17
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Keď sláva nestačí

Známy slovenský herec Richard Polandský si svojím výnimočným talentom a šarmom získal obrovskú priazeň širokej verejnosti. O ženy nikdy nemusel bojovať, ponúkali sa mu samy. Polandský si plnými dúškami užíva zaujímavú prácu v divadle a vo svete filmu. Jeho vzrušujúci život naruší až záhadná mladá žena, s ktorou sa náhodne stretne na vianočných trhoch. Silvia dobre vyzerajúceho herca v najlepších rokoch ostentatívne odmieta, ba dokonca ho zosmiešni pred publikom. Kým Silviino okolie nerozumie jej odmietavému správaniu voči miláčikovi žien, Richarda nevyspytateľné reakcie ženy, o ktorú má záujem, privádzajú do zúrivosti. Čím dlhšie ohrdnutý herec pátra v blízkosti svojej vytúženej neznámej, tým častejšie naráža na zvláštne skutočnosti. Tajuplná dievčina sebavedomého úspešného umelca natoľko zaujme, že rýchlo pochopí, ako ťažko sa vymotá zo slepej uličky. Na záhadnú Silviu s množstvom tajomstiev už nevie zabudnúť a nech sa vôkol nej odohráva čokoľvek, pokúsi sa o nemožné, len aby sa táto žena stala súčasťou jeho života.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
419636
Názov
Keď sláva nestačí
EAN/ISBN
9788055180267
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Alica Eštoková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021/11
Rozsah
272
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Keď sláva nestačí zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.