Tajomná radosť - Životopis

Matka Róza Vůjtěchová

Františka Sebíňová

SVK Slovensky Lúč2021

Kniha: Tajomná radosť - Životopis - Matka Róza Vůjtěchová - Františka Sebíňová
Katalógové číslo: 416974 viac »
Ušetríte až 1,62 € z bežnej ceny 8,00
A navyše získate 6 vernostných bodov
6,38
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Tajomná radosť - Životopis

Matka Róza Vůjtěchová

V rade svedectiev kresťanského života vychádza životný príbeh matky Rózy Vůjtechovej, zakladateľky Kongregácie sestier tešiteliek Božského Srdca Ježišovho. V srdci malej Barunky od začiatku tlela láska k Bohu v miere nezvyčajnej na jej vek. A musela, ako sama hovorí, ísť za nástojčivým volaním aj za cenu, že zarmúti ľudí, ktorí videli jej budúcnosť inak. Aké boli začiatky rehoľného spoločenstva tešiteliek a osudy sestier počas svetových vojen, aj to sa dočítate v tomto pútavom životopisnom románe.V rade svedectiev kresťanského života vychádza životný príbeh matky Rózy Vůjtechovej, zakladateľky Kongregácie sestier tešiteliek Božského Srdca Ježišovho. V srdci malej Barunky od začiatku tlela láska k Bohu v miere nezvyčajnej na jej vek. A musela, ako sama hovorí, ísť za nástojčivým volaním aj za cenu, že zarmúti ľudí, ktorí videli jej budúcnosť inak. Prvým vybojovaným úspechom na ceste za svojím snom bol pre ňu kláštor boromejok. Po prvotnom uspokojení, ktoré jej priniesol rehoľný život, pocítila, že chce ísť ďalej slúžiť tým naj biednejším, chorým na tele i na duši, pomôcť im dostať sa do Božej náruče. Túžba sestry Rózy založiť novú kongregáciu sa stretla s nadšením u miestneho brnianskeho biskupa. Bez váhania požiadal pápeža o povolenie založiť kongregáciu tešiteľov Božského Srdca Ježišovho. Uspel. Aké boli začiatky rehoľného spoločenstva tešiteliek a osudy sestier počas svetových vojen, aj to sa dočítate v tomto pútavom životopisnom románe.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
416974
Názov
Tajomná radosť - Životopis
Podnázov
Matka Róza Vůjtěchová
EAN/ISBN
9788081791895
Forma
Brožovaná
Autor
Františka Sebíňová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021
Rozsah
232
Rozmer
135×200
Hmotnosť
0,02
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Tajomná radosť - Životopis zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.