Spovede Borgiovcov

Alyssa Palombo

SVK Slovensky IKAR2021/10

Kniha: Spovede Borgiovcov - 1. vydanie - Alyssa Palombo
Katalógové číslo: 414809 viac »
Ušetríte až 3,36 € z bežnej ceny 15,90
A navyše získate 12 vernostných bodov
12,54
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Spovede Borgiovcov

Počas sparného leta roku 1492 sa Rodrigo Borgia stáva rímskym pápežom. Jeho najstarší syn Cesare ho nasleduje do cirkvi ako nový arcibiskup z Valencie. Úloha duchovného ho rozčuľuje a navyše ho zožiera závisť, lebo jeho pochabý mladší brat dostal dôležité miesto v armáde, po ktorom on tak prahol. Maddalena Morettiová prichádza do Ríma z vidieka, kde na vlastné oči videla, akú skazu vedia v životoch obyčajných ľudí spôsobiť vrtochy mocných mužov. Maddalena sa zamestná ako slúžka vo Vatikánskom paláci, no chtiac-nechtiac ju uchvátia vyberané spôsoby príťažlivého Cesara Borgiu. Túžba po ňom postupne oslabuje jej vieru aj presvedčenie. Počas vojny, keď meniace sa spojenectvá podrobujú pápežovu autoritu ťažkej skúške, sa životy Maddaleny a Cesara nevysvetliteľne prepletú. Maddalena sa dozvedá nebezpečné tajomstvá Borgiovcov a musí dobre zvážiť, či sa stane pešiakom v mocenských hrách milovaného muža. A zatiaľ čo závisť a zrada rozvracajú borgiovskú rodinu zvnútra, Cesare ďalej uspokojuje svoje prehnané ambície. Podmanivý román Spovede Borgiovcov je príbeh o vášni, politike a temných stránkach triedneho usporiadania, postavený na vzostupe a páde jednej z najmocnejších talianskych rodín.

Z anglického originálu The Borgia Confessions (St. Martin’s Griffin, New York 2020) preložila Miriam Ghaniová.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
414809
Názov
Spovede Borgiovcov
EAN/ISBN
9788055178905
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Alyssa Palombo
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021/10
Rozsah
464
Rozmer
200×125×40 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Spovede Borgiovcov zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.