Zpívání u jesliček - 50 vánočních písní

Zpívání u jesliček - 50 vánočních písní - 1. vydanie
Katalógové číslo: 408675 viac »
6,70

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

: Zpívání u jesliček - 50 vánočních písní

Praktický zpěvník koled z Čech, Moravy a Slezska. Obsahuje známé i méně známé vánoční melodie a texty. Zpěvník je určen pro muzicírování doma, ve školách, v kostelích a sborech, na koledách u domovních dveří, na návsích i náměstích. Praktický formát, kroužková vazba a notový zápis jsou přizpůsobeny obecnému užití pro jednotlivce i větší skupiny. Naše vánoční písně, někdy poetické, jindy syrové, jsou plodem lidové tvořivosti a zbožnosti, prosté úcty našich předků. Ti betlémskou událost rozjímali – promýšleli a prociťovali – a věřili, že ten malý chlapec je Boží Syn a že „nám, nám narodil se“! Shromážděné texty s jednoduchým připomenutím melodie a několika akordy jsou "nápovědou" pro doprovod klavíru či kytary, flétničky, houslí... – ale především pro vaše hlasy. Christian M. Pšenička, editor
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
408675
Názov
Zpívání u jesliček - 50 vánočních písní
EAN/ISBN
9788075660299
Forma
Špirálová väzba
Poznámka
1. vydanie
Rozsah
70
Rozmer
206×150×10 mm
Hmotnosť
0,12
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
18%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Zpívání u jesliček - 50 vánočních písní zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.