Veľká životná päťka

Čo je v živote skutočne dôležité

John Strelecky

SVK Slovensky TATRAN2021/02

Kniha: Veľká životná päťka - Čo je v živote skutočne dôležité - 1. vydanie - John Strelecky
Zoznam piatich vecí, ktoré musíte urobiť, uvidieť a zažiť, skôr než umriete
Katalógové číslo: 405313 viac »
Ušetríte až 2,64 € z bežnej ceny 9,04
A navyše získate 6 vernostných bodov
6,40
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Veľká životná päťka

Čo je v živote skutočne dôležité

Hrdinom Streleckého inšpiratívnej knihy je fiktívna postava s príznačným menom Thomas Derale (prešmyčka slova leader). Thomas je výkonný riaditeľ viacerých úspešných spoločností, ktoré založil a riadi v duchu inovatívnych myšlienok o poslaní a úlohe lídra. O svoje poznatky a životné skúsenosti sa delí nielen s nadšeným obdivovateľom Joeom, ale prezentuje ich aj vo viacerých televíznych debatách. Ako líder považuje tisícky svojich zamestnancov za pútnikov na spoločnej ceste, ktorých úlohou je uvedomiť si zmysel svojho bytia v kombinácii s veľkou životnou päťkou. Veľká životná päťka je vlastne zoznam piatich želaní, piatich dôležitých vecí, ktoré chce každý z nás urobiť, uvidieť a zažiť, skôr než umrie. Každý Thomasov zamestnanec má tento zoznam vytlačený na zadnej strane vizitky. Dôraz na veľkú životnú päťku je jedným zo základných pilierov firemnej kultúry. Thomas a jeho lídri sa pravidelne stretávajú so svojimi tímami, aby sa ubezpečili, že každý člen zastáva pozíciu korešpondujúcu s jeho päťkou. Ak to tak nie je, dotyčnému treba zmeniť náplň práce. Ľudia sú potom spokojní, motivovaní, a aj bez kontroly dosahujú skvelé výsledky, z ktorých profituje aj firma. V závere knihy autor vyznáva mimoriadne podnetné presvedčenie: Dobrý líder nepracuje s ľuďmi, ktorých práca len baví. Chce sa obklopiť ľuďmi, ktorých práca napĺňa. Ak sú vo firme takto nastavené priority, pracovníci nielenže nevyhoria, práve naopak, všetci budú zapálení pre spoločnú vec.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
405313
Názov
Veľká životná päťka
Podnázov
Čo je v živote skutočne dôležité
EAN/ISBN
9788022211611
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
John Strelecky
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021/02
Rozsah
228
Rozmer
115×180 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
29%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Veľká životná päťka zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.