Bylinková škola

Iveta Henzelyová

SVK Slovensky IKAR2021/03

Kniha: Bylinková škola - 1. vydanie - Iveta Henzelyová
Ak porozumieme ich reči a dokážeme vnímať ich posolstvo
Katalógové číslo: 404442 viac »
Ušetríte až 5,25 € z bežnej ceny 24,90
A navyše získate 19 vernostných bodov
Bylinková škola
Titul je zaradený v tejto sérii
19,65
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Bylinková škola

Bylinková škola, dielo známej slovenskej bylinkárky, liečiteľky a učiteľky, Ivety Henzelyovej, nie je obyčajnou knihou o liečivých bylinkách. To, čo z nej robí jedinečnú publikáciu, je spojenie klasickej fytoterapie a tradičného liečiteľstva s čínskou medicínou.

Bylinková škola na jednej strane prináša rozsiahle informácie o rastlinnej ríši, prírodnej medicíne i o fungovaní ľudského tela, takže sa naučíte rastliny nielen poznať, ale aj pripravovať z nich liečivé prostriedky a aplikovať ich pri rôznych ochoreniach. Na druhej strane vás čínska medicína poučí, že ľudské telo treba chápať komplexne a ukáže vám, ako sa treba preventívne starať o jednotlivé orgánové celky, ako si počas roka vybudovať silnú imunitu a ako predchádzať fyzickým i psychickým ochoreniam.

V tejto príťažlivo ilustrovanej knihe navyše nájdete príbehy o neuveriteľných schopnostiach rastlín, o ich múdrosti, sile a vytrvalej schopnosti prispôsobiť sa a meniť. Dvadsať liečivých byliniek sa stane vašimi priateľmi a sprievodcami na ceste k fyzickej a duševnej harmónii.

Naša nádherná planéta k nám prehovára prostredníctvom rastlín. Ak porozumieme ich reči a dokážeme vnímať ich posolstvo, naučia nás nielen ako prežiť, ale hlavne, ako žiť v pokoji, láske a vzájomnom porozumení. To je hlavným mottom knihy Bylinková škola.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
404442
Názov
Bylinková škola
EAN/ISBN
9788055176628
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Iveta Henzelyová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021/03
Rozsah
288
Rozmer
233×195×31 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Bylinková škola zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.