Rebecca

Ľúbostný príbeh, pri ktorom tuhne krv v žilách

Daphne du Maurier

SVK Slovensky IKAR2020/11

Kniha: Rebecca - Ľúbostný príbeh, pri ktorom tuhne krv v žilách - 2. vydanie - Daphne du Maurier
Katalógové číslo: 399817 viac »
Ušetríte až 3,15 € z bežnej ceny 14,90
A navyše získate 11 vernostných bodov
11,75
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Rebecca

Ľúbostný príbeh, pri ktorom tuhne krv v žilách

Hlavná hrdinka románu sa na francúzskej Riviére zaľúbi do príťažlivého a zámožného Angličana Maximiliana de Winter. Ľúbostný vzťah zakrátko spečatia manželským sľubom a zdá sa, že mladá manželka si rýchlo zvykne na nový domov na romantickom anglickom pobreží. Netuší však, že na jej šťastie čoskoro začne vrhať tieň tajomný prízrak Maximovej prvej ženy – nebohej Rebeccy.

Vo vytváraní stiesňujúceho ovzdušia nemalú úlohu zohráva komorná, pani Danversová, ktorá je presvedčená, že nikto nemôže a nesmie nahradiť predchádzajúcu šarmantnú a vo všetkom dokonalú pani domu. Neštíti sa pritom nijakých prostriedkov, aby novej manželke strpčila život.

Čoraz ponurejšiu atmosféru podfarbuje zlovestné hučanie mora, ktorého vlny skrývajú pochmúrne rodinné tajomstvo. Podarí sa novej pani de Winterovej zistiť pravdu a vystúpiť z tieňa svojej predchodkyne?

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
399817
Názov
Rebecca
Podnázov
Ľúbostný príbeh, pri ktorom tuhne krv v žilách
EAN/ISBN
9788055176406
Forma
Viazaná
Poznámka
2. vydanie
Autor
Daphne du Maurier
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020/11
Rozsah
432
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Neliss
19.11.2020 11:38:02

Zaujímavé, psychologicky ladené dielo s komplikovanými postavami, toxickými vzťahmi a množstvom morálnych dilem. Pozerať sa na svet očami hlavnej hrdinky vyžaduje istú dávku trpezlivosti, už nehovoriac o podrobných opisoch. Po menej záživnej prvej polovici som dostala pútavý dej so svojskou atmosférou a viacerými nečakanými zvratmi. Knihu rozhodne považujem za dosť čitateľnú klasiku, takže jej môžete dať šancu aj keď staršia literatúra nie je vaša šálka kávy. Zároveň ide jednoznačne o povinnú jazdu pre milovníkov majestátnych sídel, luxusných bálov, nebezpečných morských vĺn a intenzívnych citov.


Dominik 5 z 5
03.12.2020 13:15:06

Ak hľadáte román, ktorý vás vytrhne zo všedných dní, hoci to môže znieť ako klišé, Rebecca bude tou správnou voľbou. História, tradícia, prepych či zámožné sídlo. To všetko charakterizuje aj prostredie diela Rebecca. Musím povedať, že Daphne Du Maurier tento aspekt zvládla vynikajúco. Z pohľadu zápletky a vývoja deja veľmi dobre rozvrhla akciu. Výraznou je aj bohatá slovná zásoba autorky, ktorú prispôsobila prostrediu a celkovému duchu tohto románu. Rovnako odporúčam aj filmové spracovanie, ktoré má, podobne ako kniha, určite niečo do seba.