Nehľadaj pravdu

Kniha: Nehľadaj pravdu - 1. vydanie - Zdenka Wenzlová Švábeková
Katalógové číslo: 399536 viac »
Ušetríte až 3,40 € z bežnej ceny 13,00
A navyše získate 9 vernostných bodov
9,60
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Nehľadaj pravdu

"Viktória je mladé dievča, pätnásťročná tínedžerka, žijúca v rodine, v ktorej má všetko, po čom jej srdce zatúži. Mala mať krásny život. Bezstarostný, ktorého náplňou malo byť dobre sa učiť a užívať si každý jeden deň v spoločnosti obdivujúcich priateliek a priateľov.

V jedno ráno sa jej dievčenský sen zmení. Do ich domu vtrhne policajné komando, obráti ho celý hore nohami, jej otec skončí vo väzení, matka novovzniknutú situáciu neunesie. Vyrieši ju skratovo.

Viktória zostáva sama, bez peňazí, len s babkou, ktorá sa o ňu stará. Zrazu nemá nič, stratila priateľov, drahé šaty, topánky, jednoducho všetko, čím sa predtým mohla pýšiť. Nenávidí celý svet, no najmä svojich rodičov, ktorí boli všetkému príčinou.

Pri jednej prechádzke mestom narazí do Mareka, krásneho mladého muža s uhrančivým pohľadom. Láska na prvý pohľad? Viktória sa vrhá do vzťahu, ktorý jej má priniesť život aký žila kedysi. Marekove slová a jeho správanie sú toho prísľubom.

Čo sa skrýva za uhrančivými očami mladíka? Aké má plány s Viktóriou? Kde sú hranice ľudskej zloby a túžby po bohatstve? Prečo je život plný tajomstiev? Čo sa skrýva za vetou: „Už vieš, ako chutí jedlo, ja ťa naučím, ako chutí život“ ? Pravda nemusí byť vždy tým, čo chceme nájsť."

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
399536
Názov
Nehľadaj pravdu
EAN/ISBN
9788081973130
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Zdenka Wenzlová Švábeková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020/10
Rozsah
256
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
26%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Mária Uhrová 5 z 5
28.10.2020 10:32:24

Ťažké čítanie s dobrým koncom Neťahá ma to k čítaniu ženských románov, ale pri tejto spisovateľke čítam vždy rada až do konca. Zdenka vie tak presvedčivo a uveriteľne písať o témach, o ktorých sme síce počuli, ale našťastie sa s nimi nestretli. Vyzná sa v ľudskej duši, pocitoch, prežívaní, ide v nich do hĺbky, v tom je naozaj vynikajúca. Knihu by si mali čítať najmä mladé dievčatá, aby sa do podobnej situácie nikdy nedostali a vedeli včas rozpoznať nebezpečenstvo.