Fitness diár 2021

Moja cesta za zdravším JA

SVK Slovensky Fitshaker2020/10

Kniha: Fitness diár 2021 - Moja cesta za zdravším JA
Katalógové číslo: 398674 viac »
Kolekcia titulov: Skvelé diáre na skvelý (dúfajme) rok 2021

Skvelé diáre na skvelý (dúfajme) rok 2021

Nech sa páči, Vaši osobní sprievodcovia na prekonanie rok trvajúcej cesty... Zistiť viac...
5,50

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Fitness diár 2021

Moja cesta za zdravším JA

Nechaj sa sprevádzať a rozmaznávať. Nechaj si radiť ohľadom cvičenia či stravy a krásnymi afirmáciami i srdce hladiť. Tvoj osobný sprievodca na prekonanie rok trvajúcej cesty za krajším a ZDRAVŠÍM JA je už na ceste ku TEBE!

V poradí už šiesty Fitness diár® 2021, avšak po prvýkrát v novom šate. Prvým dotykom semišu s nádychom elegancie zostaneš omámená. Zvedavosť začne otáčať stránku po stránke, ktorá poodhalí veľa užitočných informácií v jednom zväzku.

Sú čísla v živote dôležité? Bez ohľadu na vek, Fitness diár® 2021 v slovenskom alebo v českom jazyku odporúčame každej žene, ktorá:

- robí pre seba maximum, ale ručička na váhe s ňou nesúhlasí, každú jednu naučíme ako sa zamerať práve na iné výsledky a neriešiť primárne číslo na váhe;

- si každoročne dáva predsavzatie, že sa začne zdravšie stravovať - pomocou 7-krokového návodu od Ivky Maheľovej priblížime ako začať so zmenou stravy, aby vydržala celoživotne;

- potrebuje nakopnúť, znovu objaviť stratenú energiu v rubrike cyklická žena priblížime fungovanie ženského tela;

- sa chce stále vzdelávať aj v oblastí vitamínov, minerálov, čajov i korenín

Maj Fitness diár® 2021 vždy poruke.

Pomocou pevnej gumičky nevytratíš v ňom zapísané myšlienky a ani žiadne poznámky na papierikoch.

Chystáš sa na túru s rodinkou či na výlet s kamoškou? Zaznamenaj si zážitky z leta na určené miestečko. A samozrejme, keďže receptov nikdy nie je dosť, pridali sme dvojstránku s inšpiráciami na sladké bleskovky a slané mňamky, ak ťa práve na takomto výlete prepadne vlčí hlad buď vždy vopred pripravená.

Vedela si, že kúpou tohto Fitness diára® 2021 potešíš nielen seba ale i niekoho, kto je tvojmu srdcu blízky? Pohľadnicu s detailne prepracovanou grafikou stačí odtrhnúť zo zadnej strany, vypísať a prekvapiť a vyčarovať úsmev na tvári tomu, kto je pre teba dôležitý. Prečo? Pretože práve takéto chvíľky robia život úžasným! ;)

Aké ďalšie NOVINKY sme si pripravili:

rozšírený zásobník cvikov aby si cvičila a mala inšpiráciu aj v offline svete, keď nie si v dosahu internetu; zápisník jedál ako príloha - nech máš prehľad o tom, čo do bruška dáš; nádherné maľovánky na vymaľovanie daj farbu pochmúrnym chvíľam a sprav z nich veselé; Všetko, čo sme ZACHOVALI a na čo sme NESIAHALI: prehľadný celoročný kalendár; vytvor si vlastný bojový plán vízií; mesačné výzvy; recepty na každý mesiac; ženské okienko; lunárny kalendár; inšpiratívne články zamerané na cvičenie, stravu a sebarozvoj; kalorické tabuľky; priestor pre zapísanie prečítaných kníh a pre svoje vlastné myšlienky ...a veľa iných veľmi užitočných informácií.

Navyše - kúpou Fitness diára® 2021 získaš i tento BONUS: E-BOOK - Krásne telo so 7-dňovým jedálničkom, ktorý vypracovala nutričná špecialistka RNDr. Barbara Sviežená, PhD.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
398674
Názov
Fitness diár 2021
Podnázov
Moja cesta za zdravším JA
EAN/ISBN
9788089938070
Forma
Pevná
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020/10
Rozsah
304
Rozmer
120×160
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Fitness diár 2021 zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.