The Imaginary Garden

GBR Anglicky SLOVART

Kniha: The Imaginary Garden
Katalógové číslo: 396967 viac »
8,80

Na dopyt
NEDOSTUPNÉ

Kniha: The Imaginary Garden

Theodora loved her grandfather's old garden. His new apartment's balcony is too windy and small for a garden. But what appears to be a drawback soon leads to a shared burst of creativity as Theo and her Poppa decide to paint a new garden. As they work side by side --- sowing seeds with brushes and paint --- a masterpiece begins to take shape that transforms the balcony into an abundant garden. When Poppa goes away on holiday, Theo helps nurture the garden and it begins to take on a life of its own. This garden grows not from soil but from love, imagination and creativity. Readers will marvel at each stage of this fertile garden as it grows from seed to full flower, revealing the power of art to enrich our lives.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
396967
Názov
The Imaginary Garden
EAN/ISBN
9781525305399
Forma
Mäkká
Druh tovaru
Kniha
Rozmer
229 x 255 mm
Stav
Na dopyt
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
The Imaginary Garden zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.