Nádherná smrť v Altaji

Jozef Banáš

SVK Slovensky IKAR2022/06

Kniha: Nádherná smrť v Altaji - 1. vydanie - Jozef Banáš
Katalógové číslo: 393244 viac »
Ušetríte až 3,57 € z bežnej ceny 16,90
A navyše získate 13 vernostných bodov
Kolekcia titulov: Knižný kompas - jeseň 2020 Prvá vlna

Knižný kompas - jeseň 2020 Prvá vlna

Jeseň je už v plnom prúde. Dni sú chladnejšie a sychravejšie. Príroda však hrá všetkými farbami.Rovnakú pestrosť prináša… Zistiť viac...
13,33
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Nádherná smrť v Altaji

Keď tvoj strach navždy spočinie v zemi, budeš tancovať s bohmi.

Úspešný podnikateľ Martin Vodnár dosiahol azda všetko, o čom sníval: majetok, úspech, obdiv okolia. Napriek tomu nie je šťastný. Rodina sa mu rozpadá, nenašiel cestu ani k manželke a svojim dvom deťom, stráca zmysel života. Má nepokojné sny, stále niečo hľadá, do jeho dní a nocí vstúpil strach. Uvedomil si, že sa zaradil do zničujúceho kolobehu súťaže, z ktorého sa vytratilo šťastie.

Po oslave narodenín v New Yorku sa zatúla k múzeu ruského maliara Nikolaja Rericha. Stretne tam altajského šamana Četa Čelpana a rozhovor s ním ho inšpiruje podstúpiť strastiplnú cestu za prerodom. Rozhodne sa prežiť svoju smrť a letí do ďalekého Altaja, štyrikrát rozsiahlejšieho ako Alpy. Altaj je najväčšou nekropolou na svete, má viac ako štyridsaťtisíc mohýl. Aj preto je tým pravým miestom na „sokratovské“ debaty medzi Martinom a Četom, bývalým vysokoškolským profesorom. Nerozprávajú sa však o smrti fyzickej, ale o smrti pýchy, ega, žiadostivosti a najmä strachu. Slobodní budeme iba vtedy, keď sa ho zbavíme.

Po Tibete a Nepále (Kód 9), Kašmíre (Kód 1) a Bhutáne (Kód 7) Jozef Banáš odkrýva tajomstvá Altaja a ruského mystika Nikolaja Rericha.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
393244
Názov
Nádherná smrť v Altaji
EAN/ISBN
9788055175300
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Jozef Banáš
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022/06
Rozsah
384
Rozmer
212×157×26 mm
Hmotnosť
0,67
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Nádherná smrť v Altaji zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.