Dáma v ohrožení

Kniha: Dáma v ohrožení - 1. vydanie - Stephanie Laurens
Katalógové číslo: 391921 viac »
Ušetríte až 3,86 € z bežnej ceny 19,20
A navyše získate 15 vernostných bodov
15,34
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Dáma v ohrožení

Miranda žije s bratrem a dvěma postaršími tetami, které z ní vychovaly dokonalou dámu, jež se na hony vyhýbá skandálům. Jenže v jejím nitru dřímá ohnivá a nezávislá povaha. Miranda se snaží zjistit, kdo vlastně je a co je pro ni důležité… když bratr náhle zmizí. Obává se nejhoršího a pomoc hledá u pochybného souseda, krále hazardních her Nevillea Roscoea. Lord Julian Delbraith se vzdal svého postavení, aby zachránil rodinu. Stal se Nevillem Roscoem, tajemným mužem, jehož pověst není zrovna valná. Navenek působí nepřístupně a nikoho si nepustí k tělu… dokud ho žena, žijící v sousedství, nepožádá o pomoc. V tu chvíli se v něm probudí čest a Mirandu nemůže odmítnout. Při společném úsilí najít jejího bratra si záhy uvědomí, že tahle dívka je jediná, která mu může pomoct vrátit se zpátky ke svému životu lorda Juliana. Miranda s Nevillem se ocitnou v ohrožení, zapletou se do intrik, hrozí jim nebezpečí… ale přes všechny útrapy si nemohou nevšimnout, že mezi nimi vzplanula láska!
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
391921
Názov
Dáma v ohrožení
EAN/ISBN
9788327646149
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Poznámka
1. vydanie
Autor
Stephanie Laurens
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020/08
Rozsah
512
Rozmer
120×207
Hmotnosť
0,51
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Dáma v ohrožení zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.