Návrat do Kaviarne na konci sveta

Inšpiratívna cesta k sebe samému

John Strelecky

SVK Slovensky TATRAN2020/06

Kniha: Návrat do Kaviarne na konci sveta - Inšpiratívna cesta k sebe samému - 1. vydanie - John Strelecky
Katalógové číslo: 390244 viac »
Séria kníh: Kaviareň na konci sveta
Kaviareň na konci sveta
Titul je zaradený v tejto sérii
12,05

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Návrat do Kaviarne na konci sveta

Inšpiratívna cesta k sebe samému

Pred desiatimi rokmi zablúdil do Kaviarne na konci sveta manažér John. Zišiel z cesty a chcel si len vypiť kávu. V útulnej kaviarničke našiel na jedálnom lístku tri nezvyčajné otázky Prečo si tu? Bojíš sa smrti? Vedieš naplnený život?, ktoré mu načisto zmenili život. V rozhovore s majiteľmi kaviarne si uvedomil hodnotu života a začal ho naplno vychutnávať. Čas si rozdelil medzi prácu a cestovanie, o ktorom roky sníval. Teraz rok pracuje a rok cestuje. Na potulkách po Havaji znovu narazil na známu kaviarničku. Tí istí majitelia, len iné vystresované osadenstvo.

Spolu s Johnom si užívame domácku a prekrásnu atmosféru na pobreží Havaja, nové príbehy a nové podnety, ktoré nám prenikajú priamo do duše a sú nesmierne dôležité pre správny výber cesty životom. Čitateľ v rozhovoroch nešťastnej Jessicy s Johnom nachádza odpovede na otázky, ako uniknúť každodennej rutine a znovu objaviť zmysel života. Autor píše jednoducho, ale veľmi pôsobivo. Začítame sa, kolotoč nášho života sa spomalí a my uvidíme cestu do svojho vnútra.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
390244
Názov
Návrat do Kaviarne na konci sveta
Podnázov
Inšpiratívna cesta k sebe samému
EAN/ISBN
9788022211062
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
John Strelecky
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020/06
Rozsah
244
Rozmer
115×180 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
19%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
100.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

rmiklova 4 z 5
14.01.2021 23:19:40

Priznám sa, že motivačným knihám veľmi neholdujem. Dokonca sa im už odnepamäti snažím vyhýbať, a to z úplne racionálneho dôvodu. Nikdy som totiž neverila, že by mi zopár riadkov dokázalo nejakým spôsobom zmeniť život. Táto je však zaručene iná ako všetky, čo ste doposiaľ čítali. Je napísaná inak, s ľahkosťou. "Múdrosti" sú tu nenápadne zakomponované do deja, takže to pôsobí veľmi nenútene a prirodzene. Určite odporúčam, mňa osobne milo prekvapila a dokonca reálne uvažujem aj o tom, že si prečítam aj časť prvú. A nechcela som!