Kto spozná levíka, rád si s ním potyká

Kniha: Kto spozná levíka, rád si s ním potyká - Danuša Dragulová-Faktorová
Katalógové číslo: 389403 viac »
Ušetríte až 0,08 € z bežnej ceny 1,98
A navyše získate 1 vernostný bod
1,90
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Kto spozná levíka, rád si s ním potyká

Príbehy o levíkovi Elkovi, ktorý nevtieravo, primeraným spôsobom vysvetľuje svojim kamarátom, ako sa vyrába elektrická energia a teplo, ako sa dostáva k nám, ale aj to, ako energiou možno šetriť.

Publikácia je určená deťom predškolského a mladšieho školského veku (na individuálne čítanie, ale môže slúžiť aj ako učebná pomôcka na hodinách vlastivedy a prírodovedy na prvom stupni základných škôl. Ide o literatúru faktu pre deti tejto vekovej kategórie, avšak prerozprávanú pomocou príbehov levíka Elka a jeho kamarátov. Tým napríklad vysvetlil, že jadrové elektrárne nefungujú na mandľové jadierka ani na jadrové krmivo, ale je v nich veľký kotol, ktorý sa volá reaktor, a v ňom sa štiepi urán. Levíkovi kamaráti, a tým aj čitatelia sa dozvedia, prečo sa istič niekedy zvykne nahnevať a nevpustiť elektrickú energiu do bytu, ale aj to, ako mnohými drobnými radami možno ušetriť energiu, tým aj peniažky na zmrzlinu, ale aj prírodu, aby sa menej znečisťovala. Súčasťou jednotlivých kapitol v druhom vydaní je množstvo zábavných úloh na voľné chvíle. Autorkou je Danuša Dragulová-Faktorová.

Druhé doplnené a rozšírené vydanie úspešnej knihy tento raz vyšlo v brožovanej väzbe, aby obľúbené príbehy o levíkovi i a jeho kamarátoch boli cenovo čo najdostupnejšie.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
389403
Názov
Kto spozná levíka, rád si s ním potyká
EAN/ISBN
9788089429820
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Danuša Dragulová-Faktorová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020/05
Rozsah
24
Rozmer
210×297 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Kto spozná levíka, rád si s ním potyká zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.