Ženy a muži v anekdotách

Milan Stano

SVK Slovensky Štúdio humoru a satiry2020/05

Kniha: Ženy a muži v anekdotách - 1. vydanie - Milan Stano
Katalógové číslo: 388294 viac »
Ušetríte až 1,89 € z bežnej ceny 8,90
A navyše získate 7 vernostných bodov
Séria kníh: Milan Stano v anekdotách
Milan Stano v anekdotách
Titul je zaradený v tejto sérii
7,01
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Ženy a muži v anekdotách

V tejto knihe je zachytená večná téma „ženy a muži“, vzťahy medzi nimi v rôznych podobách. Keďže naše vydavateľstvo je predovšetkým humoristické, tak táto téma je spracovaná veselo a humorne v anekdotách a karikatúrach. Ženy a muži sa navzájom priťahujú, alebo medzi nimi vzniká odpor. Ako v tej anekdote: „Muž a žena sa odzadu na seba podobajú a spredu do seba zapadajú“. Táto téma je naozaj večná a stará ako ľudstvo samo. Už od biblických čias Adama a Evy na túto tému vznikali a stále vznikajú anekdoty. Lebo vždy je lepšie sa zasmiať na vtipoch a pozerať sa na život z nadhľadu. Chceli by sme, aby z tejto knihy sálala pozitívna energia a radosť zo života. Lebo jej čítanie je na relax a odľahčenie vo voľných chvíľach, či na dovolenke. Nemusíte ju čítať na jeden šup, ako napínavú detektívku, môžete ju čítať aj odzadu, v strede, či podľa kapitol, ktoré vás zaujmú. Veď preto je rozdelená do desiatich kapitol, kde sú rozdelené anekdoty na rôzne sféry humorných stretnutí žien a mužov v láske, v erotike, na svadbe, v manželstve, v rodine so synom, s dcérou, so svokrami, pri manželských neverách, či veselým vzťahom so šéfom a sekretárkou... Vtip šíri optimizmus a je vlastne ako tabletka smiechu, ktorá nás lieči zo zlej nálady, pesimizmu, negativizmu, či strachu. Dobrá anekdota a zmysel pre humor nám pomáha zvíťaziť nad nepriaznivými okolnosťami v živote, či práci. Je to aj dobrý spôsob ako si zachovať zdravý rozum a odstup od vážnosti. Preto odporúčame konzumovať anekdoty a humor každý deň a uvidíte, že budete zdravší a bude sa vám lepšie dariť.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
388294
Názov
Ženy a muži v anekdotách
EAN/ISBN
9788085451573
Forma
Brožovaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Milan Stano
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020/05
Rozsah
296
Rozmer
205×135×14 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Ženy a muži v anekdotách zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.