Slovenský jazyk Pracovný zošit pre 4. ročník ZŠ

D. Kovárová

SVK Slovensky Orbis Pictus Istropolitana2020

Kniha: Slovenský jazyk  Pracovný zošit pre 4. ročník ZŠ - D. Kovárová
Katalógové číslo: 387732 viac »
Ušetríte až 0,15 € z bežnej ceny 4,48
A navyše získate 4 vernostné body
4,33
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Slovenský jazyk Pracovný zošit pre 4. ročník ZŠ

Sériu pracovných zošitov zo slovenského jazyka uzatvára pracovný zošit pre 4. ročník. Ponúka inovatívny spôsob práce, pri ktorom si žiaci precvičujú pravopisnú, morfologickú, lexikálnu i textotvornú kompetenciu. Učiteľ si na prácu na hodinu môže vybrať rôzne typy cvičení a tak prispôsobovať priebeh hodiny potrebám žiakov. Pracovný zošit spĺňa požiadavky iŠVP a je vhodným doplňujúcou pomôckou k štátnej učebnici. Pri jeho tvorby autorky zohľadnili i potreby deti so špeciálnymi výchovno-vzdelávacími potrebami. Súčasťou pracovného zošita sú i časti Otestuj sa, prostredníctvom ktorých sa žiaci zoznamujú s testovacími úlohami. Pracovný zošit je naplnený z kvantom zaujímavých úloh na dopĺňanie, spájanie či hľadanie pravopisných javov. Rovnako podnecuje kreativitu žiakov pri práci s textom a ich kognitívne kompetencie rozširuje v náročnejších úlohách. Okrem toho v nich možno nájsť aj explanáciu problematických pravopisných javov a ich precvičovanie. Podporou pre pracovný zošit sú i zvukové nahrávky spojené s cvičeniami v kapitole Spodobovanie. Zvukové nahrávky nájdete na e-orbispictus.sk. Séria obsahuje Zošity pre učiteľa, v ktorých sa nachádzajú správne riešenia úloh, či návrhy možných riešení. Učiteľovi sa tak dostáva plný komfort pri práci s pracovným zošitom.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
387732
Názov
Slovenský jazyk Pracovný zošit pre 4. ročník ZŠ
EAN/ISBN
9788081207600
Forma
Brožovaná
Autor
D. Kovárová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020
Rozsah
72
Rozmer
210×297
Hmotnosť
0,21
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Slovenský jazyk Pracovný zošit pre 4. ročník ZŠ zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.