Nemali by sme

Medzi láskou a nenávisťou je veľmi tenká hranica

Vi Keelandová

SVK Slovensky IKAR2020/05

Kniha: Nemali by sme - Medzi láskou a nenávisťou je veľmi tenká hranica - 1. vydanie - Vi Keelandová
Šteklivé balansovanie nad priepasťou lásky
Katalógové číslo: 384712 viac »
Ušetríte až 3,15 € z bežnej ceny 14,90
A navyše získate 11 vernostných bodov
11,75
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Nemali by sme

Medzi láskou a nenávisťou je veľmi tenká hranica

Bennett Fox mi do života vstúpil v jedno nepríjemné pondelkové ráno. Meškala som v prvý deň do práce – do novej práce, o ktorú som mala teraz pre nečakanú fúziu bojovať. Na upevnení svojej pozície vo firme som pritom drela osem rokov.

Kým som si sťahovala veci do nových priestorov, za stieračom som si našla pokutu za parkovanie. Dostali ju všetky autá na ulici okrem toho predo mnou – šlo o rovnaké audi, ako mám ja. Naštvalo ma to, preto som sa rozhodla, že mu svoju pokutu podarujem. Dúfala som, že ju majiteľ zaplatí a nič si nevšimne. Nanešťastie som mu pritom zlomila stierač. Uznajte, mohlo to byť horšie?

Vo výťahu som potom stretla neskutočne príťažlivého chlapa. To mi trochu zlepšilo náladu. Poznáte to: motýliky v bruchu, zrýchlený dych, napätie, že by sa dalo krájať. Pri vystupovaní z výťahu na mňa pozrel takým žeravým pohľadom, až ma zalial rumenec. Možno má tá fúzia predsa len svoje výhody. Tak sa mi aspoň zdalo, kým som nevkročila do šéfovej kancelárie a nespoznala svojho konkurenta.

Z chlapa vo výťahu sa razom stal môj úhlavný nepriateľ. A ten žeravý pohľad? Ani zďaleka nešlo o príťažlivosť. Videl, ako som mu poškodila auto, a nevedel sa dočkať, kedy ma zničí.

Medzi láskou a nenávisťou je veľmi tenká hranica, ktorú by sme nemali prekročiť. Hej, nemali by sme… Ale balansovať nad priepasťou je niekedy také zábavné!

Z anglického originálu We Shouldn’t (C. Scott Publishing Corp, New York 2019) preložila Ivana Hostová.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
384712
Názov
Nemali by sme
Podnázov
Medzi láskou a nenávisťou je veľmi tenká hranica
EAN/ISBN
9788055172484
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Vi Keelandová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020/05
Rozsah
376
Rozmer
200×125×33 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Zuzana 5 z 5
01.06.2020 10:36:00

Od Vi Keelandovej je to moja druhá prečítaná kniha (prvá bola Šéf). Očakávala som skvelú knihu, ktorá nie je len o sexe ale aj o dobrom príbehu a musím povedať, že bola naozaj úžasná. Veľmi nerada porovnávam, no tu skôr chcem poukázať na úroveň kníh - táto kniha sa mi páčila omnoho viac než Šéf. Ľahké a zaujímavé čítanie, bavila som sa dialógmi hlavných postáv. 2/2 kníh ma nesklamali, takže plánujem dokúpiť aj ostatné od tejto autorky.