Výcvik diagnostických zručností I.

Repertoárová mriežka

Elena Lisá

SVK Slovensky PPL SK2020/01

Kniha: Výcvik diagnostických zručností I. - Repertoárová mriežka - Elena Lisá
Katalógové číslo: 381852 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Výcvik diagnostických zručností I.

Repertoárová mriežka

Dovoľujeme si Vám predstaviť prvý učebný text pre vysokoškolákov z edície Výcvik diagnostických zručností. Venuje sa téme repertoárovej mriežky.

Cieľom edície je pomôcť študentom získať potrebné vedomosti a najmä zručnosti vo vybraných technikách diagnostiky. Na základe prehľadných informácií a návodov si čitatelia budú môcť vyskúšať v prvej časti edície metódu repertoárovej mriežky. Repertoárová mriežka ako súčasne používaný nástroj vyvinutý z originálneho testu repertoáru rolových konštruktov Georga Kellyho je príkladom neštandardizovaného hodnotenia osobných konštruktov klienta, vhodného pri diagnostike v rôznych oblastiach, ako sú klinická psychológia, psychológia trhu a marketingu, pracovná a organizačná psychológia, v oblasti ľudských zdrojov, výberov, rozvoja a tréningov. Učebný text obsahuje príklady hodnotiacich správ z hodnotenia osobných rolových konštruktov pre účely psychoterapie, ako aj hodnotenie kompetencií pre sebapoznanie a kariérový rozvoj. Čitatelia si môžu podľa návodu sami vyskúšať hodnotenie osobných rolových konštruktov pre účely osobného rozvoja, ako aj vypracovanie individuálnej správy z hodnotenia. Učebný text je primárne určený pre študentov psychológie a ostatných spoločensko-behaviorálnych vied. Môže však poslúžiť každému so záujmom o prácu s ľuďmi a všetkým so záujmom o poznanie človeka.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
381852
Názov
Výcvik diagnostických zručností I.
Podnázov
Repertoárová mriežka
EAN/ISBN
9788097157968
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Elena Lisá
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020/01
Rozsah
64
Rozmer
210×297 mm
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Výcvik diagnostických zručností I. zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.