1000 riešení Služby zamestnanosti, daňové priznanie

Účtovníctvo, DPH, ZDP, rezervy, mzdy, odvody, ZP, verejná správa, právo

SVK Slovensky PORADCA2019/12

Kniha: 1000 riešení Služby zamestnanosti, daňové priznanie - Účtovníctvo, DPH, ZDP, rezervy, mzdy, odvody, ZP, verejná správa, právo
Katalógové číslo: 380374 viac »
Ušetríte až 0,13 € z bežnej ceny 3,60
A navyše získate 3 vernostné body
3,47
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: 1000 riešení Služby zamestnanosti, daňové priznanie

Účtovníctvo, DPH, ZDP, rezervy, mzdy, odvody, ZP, verejná správa, právo

Služby zamestnanosti
Hlavným cieľom ostatnej novely zákona bolo riešenie nedostatku kvalifikovanej pracovnej sily na slovenskom trhu práce v niektorých odvetviach. Novelou zákona o službách zamestnanosti sa napr. zaviedla zmena aktualizácie zoznamu zamestnaní s nedostatkom pracovnej sily z ročnej na štvrťročnú, rozšírili sa možností vstupu štátnych príslušníkov tretích krajín na trh práce cez agentúry dočasného zamestnávania v prípade zamestnaní s nedostatkom pracovnej sily, upravili sa podporné doklady predkladané k žiadosti, a to najmä doklady o dosiahnutom vzdelaní a doklady týkajúce sa dočasného pridelenia štátnych príslušníkov tretích krajín prostredníctvom agentúr dočasného zamestnávania. K akým ďalším zmenám došlo, sa dočítate v tomto čísle mesačníka.
Daňové priznanie
Daňovník je povinný vyrovnať svoju daňovú povinnosť z dosiahnutých príjmov za rok 2019 osobne podaním daňového priznania k dani z príjmov fyzickej osoby - typ B a typ A u právnickej osoby. Lehota na podanie daňového priznania je najneskôr do 31. marca 2020, ak daňovník neoznámi predĺženie lehoty. V podanom daňovom priznaní za rok 2019 musia byť uvedené príjmy zo zamestnania na základe potvrdenia od zamestnávateľa), príjmy z podnikania, príjmy z prenájmu nehnuteľnosti, ... Prípady z praxe k daňovým priznaniam prináša publikácia v Aktuálnej téme.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
380374
Názov
1000 riešení Služby zamestnanosti, daňové priznani
Podnázov
Účtovníctvo, DPH, ZDP, rezervy, mzdy, odvody, ZP,
EAN/ISBN
9771335415012
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/12
Rozsah
96
Rozmer
148×210 mm
Hmotnosť
0,08
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
20%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
1000 riešení Služby zamestnanosti, daňové priznanie zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.