Energoinformačný systém ľudského tela a choroby vyvolané nenávisťou

Teodor Rosinský

SVK Slovensky CAD Press2019/11

Kniha: Energoinformačný systém ľudského tela a choroby vyvolané nenávisťou - Teodor Rosinský
Katalógové číslo: 378244 viac »
Ušetríte až 2,49 € z bežnej ceny 9,90
A navyše získate 7 vernostných bodov
7,41
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Energoinformačný systém ľudského tela a choroby vyvolané nenávisťou

Kompletne prepracované dielo doktora Rosinského o energoinformačnom systéme (EIS) Choroby z nenávisti ktoré vyšlo pred 12 rokmi a ktoré autor považoval za potrebné prepísať a doplniť, pretože poznatky sa stále vyvíjajú, jednak rozborom nových faktov, jednak i lepším spoznávaním toho, čo vedeli už dávno naši predchodcovia. Objavili sa totiž nielen lepšie vysvetlenia niektorých predtým menej známych javov, ale i javy nové, ktoré bolo potrebné začleniť logicky do predtým známych skutočností. Nové poznatky nám prinášajú výsledky výskumov prírodných vied, najmä fyziky, ale i zdanlivo celkom vzdialených oblastí poznania, napríklad psychológie obdobia pred narodením a tiež psychológie reči. To nás núti vidieť celú problematiku v širších súvislostiach. Túto vynikajúcu fundovanú knihu známeho slovenského psychiatra a priekopníka akupunktúry a psychotroniky na Slovensku, zakladateľa a dlhoročného predsedu Slovenskej psychotronickej spoločnosti, je možné označiť za najvýznamnejší literárny počin v oblasti psychotroniky od vydania Rejdákových Perspektív telepatie v 80. rokoch. Ide o odborný úvod do problematiky psychotronického šetrenia nevysvetliteľných javov, diagnostiky a odstraňovaní cudzích škodlivých vplyvov. Práca je doplnená niekoľkými desiatkami konkrétnych príbehov, ukážok z 50-ročnej liečiteľskej praxe tohto popredného slovenského liečiteľa. Až po prečítaní tejto knihy nájdu mnohí z Vás vysvetlenia určitých podivných javov, okolností a zdravotných či spoločenských problémov, s ktorými ste sa s najväčšou pravdepodobnosťou stretli v minulosti i vy alebo vaši príbuzní, priatelia či známi.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
378244
Názov
Energoinformačný systém ľudského tela a choroby vy
EAN/ISBN
9788088969754
Forma
Brožovaná
Autor
Teodor Rosinský
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/11
Rozmer
150×200
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
25%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Energoinformačný systém ľudského tela a choroby vyvolané nenávisťou zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.