Červený úsvit

Pierce Brown

SVK Slovensky AKTUELL2019/10

Kniha: Červený úsvit - 1. vydanie - Pierce Brown
Katalógové číslo: 374484 viac »
Ušetríte až 3,30 € z bežnej ceny 14,90
A navyše získate 11 vernostných bodov
Séria kníh: Červený úsvit
Červený úsvit
Titul je zaradený v tejto sérii
11,60
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Červený úsvit

Darrow je Červený; člen najnižšej kasty v spoločnosti rozdelenej podľa farieb. Rovnako ako ďalší Červení celé dni tvrdo pracuje v presvedčení, že on a jeho ľudia pripravujú povrch Marsu pre život budúcich generácií. Neprotestuje, pretože verí, že všetka krv a pot z tvrdej práce jedného dňa prinesú jeho deťom lepší život.

Ale Darrowa a jeho ľudí oklamali. Čoskoro zistí, že ľudstvo už na povrchu Marsu žije celé generácie. Po celej planéte sa rozprestierajú veľké mestá a rozsiahle parky. Darrow, ako aj všetci Červení nie sú ničím iným než otrokmi dekadentnej vládnucej triedy. Vedený túžbou po pomste a spomienkou na stratenú lásku Darrow obetuje všetko, aby sa infiltroval do slávneho Inštitútu, na miesto, kde dominantná Zlatá kasta musí dokázať, že je hodná vládnutia, a kde budúce generácie ľudstva tvrdo bojujú o moc.

Darrow bude musieť bojovať nielen o svoj život, ale aj o samotnú budúcnosť civilizácie, pričom súpermi mu budú najlepší a najbrutálnejší predstavitelia vládnucej triedy Spoločnosti. Nezastaví sa pred ničím, aby ich zničil, ani za cenu, že sa bude musieť stať jedným z nich.

„Príbeh o pomste, vojne a ceste za mocou... pripomínajúci Hry o život a Hru o tróny.“ Kirkus Reviews

„Pôsobivý, dobre napísaný príbeh, ktorý má spád – typ knihy, ktorú nepustíte z ruky. Už teraz sa neviem dočkať ďalšej časti.“ Terry Brooks, autor knihy Shannarov meč

„Veľmi ambiciózne dielo... zamilujú si ho všetci fanúšikovia Hier o život bez ohľadu na vek.“ Booklist

„Úžasný debut Piercea Browna o novom ľudskom impériu vybudovanom na vzdialených planétach.“ Scott Sigler, autor knihy Nocturnal

„Príbeh plný akcie a vzrušenia ako stvorený pre Hollywood.“ Publishers Weekly

„Kniha, od ktorej sa čitatelia nebudú vedieť odtrhnúť a dočkať sa pokračovania.“ Library Journal

Pierce Brown strávil detstvo stavaním opevnení a pascí pre svojich bratrancov a sesternice v lesoch šiestich amerických štátov a na púšťach v ďalších dvoch. Po promóciách v roku 2010 dúfal, že bude v štúdiu pokračovať na Rokfortskej čarodejníckej škole. Bohužiaľ nemal v sebe ani štipku nadprirodzených schopností. Popri písaní kníh pracoval ako manažér sociálnych sietí v začínajúcej technologickej spoločnosti, potil krv ako člen Disney tímu v produkčných štúdiách ABC, zúčastnil sa NBC programu a dal spánkovej deprivácii úplne nový význam po tom, čo pomáhal vo voľbách do amerického senátu. V súčasnosti žije v Los Angeles, kde tvorí príbehy plné vesmírnych lodí, čarodejníkov, vlkolakov a mnohých iných starodávnych či bizarných vecí.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
374484
Názov
Červený úsvit
EAN/ISBN
9788081720536
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Pierce Brown
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/10
Rozsah
368
Rozmer
145×227 mm
Hmotnosť
0,67
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
22%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(2)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Jana 5 z 5
30.12.2019 22:06:50

Skvelá kniha, napínavý dej!


Tomas 5 z 5
15.03.2021 20:31:22

Vynikajuca kniha, ktora ma po uvodnych x-stranach uplne pohltila. Precital som ju viackrat. Bohuzial ostatne diely nie su prelozene.