Nový Slovenský jazyk pre stredné školy 1 (zošit pre študenta) 2.časť

Milada Caltíková

SVK Slovensky Orbis Pictus Istropolitana2019

Obrázok nedostupný: Kniha: Nový Slovenský jazyk pre stredné školy 1 (zošit pre študenta) 2.časť - Milada Caltíková
Katalógové číslo: 373787 viac »
Ušetríte až 1,04 € z bežnej ceny 6,00
A navyše získate 4 vernostné body
4,96
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Nový Slovenský jazyk pre stredné školy 1 (zošit pre študenta) 2.časť

Zošit Nový Slovenský jazyk pre stredné školy má ambíciu nahradiť poznámkový zošit. Pripravenými a premyslenými úlohami šetrí čas učiteľovi i žiakovi v škole aj doma. Obsahuje vyvodzovacie, precvičovacie, aplikačné, tvorivé i problémové úlohy, napr. s dvomi alebo žiadnym riešením. Spája jazykové prostriedky - fonetiku, lexikológiu, morfológiu, syntax s praktickou a efektívnou komunikáciou - štylistikou. Novinkou je dôsledná príprava na školské písomné práce, testy na nácvik na externú maturitu a rôzne typy jazykových produktov, napr. videá, zvukové nahrávky... Predostiera projekty v rôznych kontextoch na precvičenie učebného obsahu i kompetencií. Obsahuje úlohy: na prácu s textom a porozumenie textu (súvislého, nesúvislého aj ikonického) na viacerých úrovniach: reprodukcia, vysvetlenie, analýza, zdôvodnenie, porovnávanie, ale aj tvorba a hodnotenie, navrhnutie riešenia a posudzovanie; kombinujúce jazykové prostriedky a komunikačnú prax; kladúce dôraz na argumentáciu; zohľadňujúce psychomotorickú a afektívnu doménu; podporujúce prácu s externými zdrojmi; na korigovanie nevhodných podôb slohových útvarov; na rutinné precvičovanie komunikačných zručností (pravopis, typografia, gramatika, argumentácia, štylistika); otvorené a uzavreté; bez riešení i s riešením zohľadňujúcim komunikačnú situáciu; v otestujte sa po každom tematickom celku pripravuje žiaka na externú maturitu.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
373787
Názov
Nový Slovenský jazyk pre stredné školy 1 (zošit pr
EAN/ISBN
9788081207280
Forma
zošitová
Autor
Milada Caltíková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019
Rozsah
80
Rozmer
210×297
Hmotnosť
0,23
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
17%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Nový Slovenský jazyk pre stredné školy 1 (zošit pre študenta) 2.časť zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.