Ako sa uzdraviť...

Amy B. Scher

SVK Slovensky NOXI2019/09

Kniha: Ako sa uzdraviť... - 1. vydanie - Amy B. Scher
Katalógové číslo: 370414 viac »
10,17

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Ako sa uzdraviť...

Základ liečenia spočíva v prvom rade v odstránení emocionálnych a energetických blokád. Autorka poukazuje na štyri hlavné oblasti nerovnováhy a ponúka účinné, a pritom jednoduché spôsoby, ako sa možno nahromadených energetických blokov zbaviť. Jej prístup zároveň účinne mení vzťah k stresu a vytvára vnútorne súladnú, harmonickú osobnosť.

Amy Scher roky trpela vážnou chorobou, ktorú sa jej ani napriek urputnej snahe nedarilo vyliečiť. Najskôr skúšala klasickú liečbu, potom sa vrhla na alternatívne metódy, ale dlhodobé zlepšenie nenastávalo. Po dlhej a strastiplnej ceste si uvedomila, že jediným spôsobom, ako vyliečiť svoje telo, je uzdraviť najskôr svoju dušu a svoj život. Až keď sa naozaj zamerala na svoje nespracované emócie, traumy a vzťah k sebe samej, dostavilo sa skutočné uzdravenie. Jej dramatický príbeh o uzdravení je silným príkladom toho, aké dôležité je riešiť naše emocionálne energie, keď sa zdá, že už nič iné nefunguje.

Kniha Ako môžete vyliečiť seba samých, keď to nikto iný nedokáže prináša jednak autorkin osobný príbeh, jednak praktický návod, ako môžete objaviť reálne príčiny svojich ťažkostí, postupne ich všetky vyriešiť, a tým dosiahnuť zdravie a rovnováhu. Krôčik po krôčiku vás bude sprevádzať cestou od choroby až po trvalé a úplné uzdravenie.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
370414
Názov
Ako sa uzdraviť...
EAN/ISBN
9788081115226
Forma
Brožovaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Amy B. Scher
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/09
Rozsah
364
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Ako sa uzdraviť... zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.