Larousse Patisserie and Baking

Larousse

GBR Anglicky SLOVART

Kniha: Larousse Patisserie and Baking - Larousse
Katalógové číslo: 369295 viac »
41,94

Novinka , vychádza (dátum nie je určený)
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Larousse Patisserie and Baking

The ultimate expert guide to pastry, patisserie and baking, with more than 200 recipes and step-by-step techniques. Larousse Patisserie and Baking is the complete guide from the authoritative French cookery brand Larousse. It covers all aspects of baking - from simple everyday cakes and desserts to special occasion show-stoppers.There are more than 200 recipes included, plus useful techniques to ensure your bakes are perfect every time. The book also includes workshops on making different types of pastry, handling chocolate, cooking jam and everything else that you need to know about pastry, patisserie and baking. Each recipe is photographed and there are more than 30 step-by-step techniques sections.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
369295
Názov
Larousse Patisserie and Baking
EAN/ISBN
9780600636205
Forma
Tvrdá
Autor
Larousse
Druh tovaru
Kniha
Stav
Novinka
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Larousse Patisserie and Baking zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.