Stop Stealing Sheep & Find Out How Type Works

GBR Anglicky SLOVART

Kniha: Stop Stealing Sheep & Find Out How Type Works
Katalógové číslo: 367350 viac »
20,94

Novinka , vychádza (dátum nie je určený)
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Stop Stealing Sheep & Find Out How Type Works

Erik Spiekermann knows everything about type - and likes to talk about it. He shows that typography is an effective tool for anyone who has something to say and wants or needs to do it on paper or on screen. The out-of-print bestselling typography classic is finally reissued in a revised and extended edition and brought up to date. In a brilliant common-sense style and on the basis of numerous application examples, the author covers everything newcomers and beginners need to know about typography. The content mediation is loosened up by anecdotes and wonderfully illustrated by metaphors from everyday life. He helps to understand how to look at type, work with it and choose the best typeface, with topics ranging from the origins of type, its effect, legibility and distinguishing features to web typography and variable fonts.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
367350
Názov
Stop Stealing Sheep & Find Out How Type Works
EAN/ISBN
9783721210088
Forma
Tvrdá
Druh tovaru
Kniha
Stav
Novinka
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Stop Stealing Sheep & Find Out How Type Works zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.