Kým budeme žiť a dýchať + Zábavné KRÍŽOVKY

Nicholas Sparks

SVK Slovensky IKAR2019/06

Kniha: Kým budeme žiť a dýchať + Zábavné KRÍŽOVKY - 1. vydanie - Nicholas Sparks
Katalógové číslo: 364265 viac »
13,90

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Kým budeme žiť a dýchať + Zábavné KRÍŽOVKY

Tridsaťšesťročná Hope Andersonová sa ocitla na životnej križovatke. Má šesťročný vzťah s chirurgom s vyhliadkou na sobáš v nedohľadne. A otca, ktorý trpí nevyliečiteľnou Lou Gehrigovou chorobou.

Hope sa rozhodne stráviť týždeň na rodinnej chate na Sunset Beach v Severnej Karolíne. Chce ju pripraviť na predaj a premyslieť si dôležité rozhodnutia o svojej budúcnosti.

Tru Walls sa narodil a vyrastal v Zimbabwe, pracuje tu ako sprievodca turistov na safari. Nikdy Severnú Karolínu nenavštívil, až kým ho listom nepozve na stretnutie muž, ktorý vyhlasuje, že je jeho otec. Tru dúfa, že sa mu podarí objasniť niektoré biele miesta matkinej ranej mladosti a oživiť spomienky, ktoré zomreli spolu s ňou.

Keď sa cesty dvoch hlavných hrdinov pretnú, je to elektrizujúce a neuveriteľne silné. Lenže oboch pohltia nasledujúce roky, v ktorých vzájomné city ustúpia iným životným voľbám. Práve tie ničivým spôsobom stavajú proti sebe rodinné povinnosti a osobné šťastie.

Náhodné stretnutie sa tak stane skúšobným kameňom života dvoch výrazne rozdielnych osobností, ktorých vzťah prekračuje desaťročia, svetadiely i trpké cesty osudu.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
364265
Názov
Kým budeme žiť a dýchať + Zábavné KRÍŽOVKY
EAN/ISBN
9788055167213K
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Nicholas Sparks
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/06
Rozsah
312
Rozmer
200×125×29 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Kým budeme žiť a dýchať + Zábavné KRÍŽOVKY zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.