Klinická dermatovenerologie

1. díl

Jana Hercogová

CZE Česky Mladá fronta2019/06

Kniha: Klinická dermatovenerologie - 1. díl - 1. vydanie - Jana Hercogová
Katalógové číslo: 363884 viac »
60,90

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Klinická dermatovenerologie

1. díl

Otevíráte česko-slovenskou učebnici dermatovenerologie, která dosud v tomto rozsahu v našich zemích nikdy nevyšla.

Cílem autorského kolektivu bylo proto vytvořit základní učebnici, která bude pokrývat celou šíři oboru dermatovenerologie. Snažili jsme se nevynechat žádné aktuální téma, včetně v učebnicích dosud nepublikovaných témat (genetika, imunologie, molekulární diagnostika, dermatózy u vybraných skupin pacientů, transplantace, kůže a terorismus, dermatoskopie, trichoskopie, historie dermatovenerologie).

Protože dermatovenerologie je vizuální obor, kladli jsme důraz na obrazovou dokumentaci a přehlednost. Kniha má přes tisíc fotografií, stovky histopatologických fotografií a stovky tabulek, je jednotně členěná a graficky zpracovaná tak, aby se v ní dalo snadno orientovat.

Kniha je psána česky nebo slovensky, zahrnuje překlady názvů nemocí do druhého jazyka a překlady názvů nemocí do angličtiny, němčiny, event. i francouzštiny. Každá nozologická jednotka má uvedena synonyma, pokud existují, a vysvětlení původu názvu dermatóz. Součástí textů jsou kódy nemocí podle mezinárodní klasifikace (ICD-10), kódy vzácných nemocí (ORPHA). Důraz klademe na jednotnou odbornou terminologii, kterou jsme se snažili sjednotit na základě současného konsenzu International League of Dermatological Societies, publikovaného roku 2017.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
363884
Názov
Klinická dermatovenerologie
Podnázov
1. díl
EAN/ISBN
9788020453211
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Jana Hercogová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/06
Rozsah
880
Rozmer
210×297 mm
Hmotnosť
3,01
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Klinická dermatovenerologie zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.