Daňové právo na Slovensku a v EÚ

Vladimír Babčák

SVK Slovensky EPOS2019

Kniha: Daňové právo na Slovensku a v EÚ - Vladimír Babčák
Katalógové číslo: 362700 viac »
27,12

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Daňové právo na Slovensku a v EÚ

Učebnica Daňové právo na Slovensku a v EÚ komplexne spracováva takmer všetky aspekty zdaňovania a ich právneho vyjadrenia nielen z pohľadu vnútroštátnej právnej regulácie, ale i v širšom, minimálne úniovom pohľade. Prvá časť sa zameriava na teoretické otázky daňového práva. Druhá časť, ktorá je vnútorne členená na daňové právo hmotné a daňové právo procesné, analyzuje aktuálny právny stavu oboch neoddeliteľných súčastí daňového práva. Tretia časť sa venuje medzinárodným aspektom zdaňovania a jeho právnej regulácie najmä v úniovom priereze. Publikácia je určená nielen študentom právnických a ekonomických fakúlt, ktorí majú predmet Daňové právo (resp. podobne zamerané predmety) v študijnom programe, ale aj študentom špecializovaným napríklad na verejnú správu či manažment. Učebnica by však mohla zaujať čestné miesto aj v knižnici daňového poradcu, advokáta, komerčného právnika, ekonóma a manažéra, teda príslušníkov širokej právnickej a ekonomickej komunity.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
362700
Názov
Daňové právo na Slovensku a v EÚ
EAN/ISBN
9788056202470
Forma
Pevná
Autor
Vladimír Babčák
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019
Rozsah
912
Rozmer
150×210
Hmotnosť
1,15
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
17%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Daňové právo na Slovensku a v EÚ zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.