Prvok, Šampón, Bodka a Karol

Patrik Hartl

SVK Slovensky BOURDON2019/06

Kniha: Prvok, Šampón, Bodka a Karol - 1. vydanie - Patrik Hartl
Príbeh štyroch kamarátov plný humoru
Katalógové číslo: 360381 viac »
10,57

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Prvok, Šampón, Bodka a Karol

Román s vtipným nadhľadom rozpráva príbeh štyroch kamarátov, ktorí si dvadsať rokov po maturite kladú otázku, či naozaj žijú tak, ako to chceli vo svojich osemnástich. A keďže si musia priznať, že by pravdepodobne zo seba boli sklamaní, nezostáva im nič iné, len sa rozhodnúť, či s tým niečo neurobia.

Keby mal túto knihu charakterizovať Karol, pravdepodobne by o nej povedal, že je to výzva. Výzva nebáť sa v polčase rozpadu zmeniť a čeliť vlastnej pohodlnosti. Prvok by zrejme pateticky dodal, že je to príbeh o slobode a o odvahe, ktorú k nej potrebujeme. A tiež aj o tom, ako milovať. Manželky, milenky, matky i dcéry. Bodkovi by to bolo fuk, lebo knihy nečíta. Keby však zistil, s koľkými ženami sa v tomto príbehu vyspí, možno by ho to zaujalo natoľko, že by si tento román aj prečítal. A pre Šampóna by bolo dôležité, aby sa ľudia pri čítaní tejto knihy najmä dobre bavili, nakoľko v nej ide o to, o čom už spieval Freddie Mercury: Show must go on!

„Patrikova kniha je ľahké čítanie o ťažkom živote dnešných tridsiatnikov. Sledoval som vtipne zamotané osudy Prvoka, Šampóna, Bodku i Karola a úprimne som sa zabával nad iróniou, s akou autor popisuje ich mravčie snaženie.“ Jiří Menzel

Patrik Hartl (nar. 10. 9. 1976 v Olomouci) je kmeňovým autorom a režisérom pražského divadla Studio DVA. Vyštudoval filmovú a televíznu réžiu na FAMU. V divadle režíroval množstvo populárnych inscenácií. Jeho divadelné komédie Líbánky na Jadranu, 4 sestry, Vysavač, Hovory o štěstí mezi čtyřma očima, Klára a Bára, Soukromý skandál a Hvězda sa stali hitmi. Jeho knihy PRVOK, ŠAMPÓN, TEČKA a KAREL, MALÝ PRAŽSKÝ EROTIKON, OKAMŽIKY ŠTĚSTÍ a NEJLEPŠÍ VÍKEND sa vďaka čitateľskej obľube stali najpredávanejšími románmi v Českej republike.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
360381
Názov
Prvok, Šampón, Bodka a Karol
EAN/ISBN
9788076110069
Forma
Brožovaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Patrik Hartl
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/06
Rozsah
236
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Prvok, Šampón, Bodka a Karol zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.