Uzdravujúci pôst duše

40 dní, ktoré ťa oslobodia od hriechu

Ken Kniepmann

SVK Slovensky Zachej2019

Kniha: Uzdravujúci pôst duše - 40 dní, ktoré ťa oslobodia od hriechu - Ken Kniepmann
Katalógové číslo: 356683 viac »
Ušetríte až 1,36 € z bežnej ceny 7,90
A navyše získate 6 vernostných bodov
6,54
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Uzdravujúci pôst duše

40 dní, ktoré ťa oslobodia od hriechu

Nadväzujúc na účinné duchovné uzdravenie predstavené v knihe Uzdravený mocou Ježiša (autor Bob Schuchts) táto kniha pozýva k obratu od tradičného pôstu ako vzdám sa čokolády k zrieknutiu sa svojho hriechu. Denné pôstne zamyslenia, ktoré v nej nájdete, odhaľujú psychologické a duchovné korene hriechu a sú jedinečným nástrojom vnútorného pôstu. Kniha je rozdelená na sedem týždňov, v rámci ktorých je vysvetlené, ako sa postiť od siedmich hlavných hriechov, ako prekonávať hriešne zlozvyky a namiesto nich získať čnostné návyky. Pôstne obdobie je ideálnym časom na identifikáciu slepých duchovných miest nerozpoznaných emocionálnych rán a falošných istôt, ktoré bránia v modlitbe a v uctievaní Boha. Počas každého týždňa autor Ken Kniepmann vedie otvorený rozhovor o jednom zo smrteľných hriechov (pýcha, lakomstvo, závisť, hnev, smilstvo, obžerstvo, lenivosť) a o zodpovedajúcich čnostiach (pokora, štedrosť, láskavosť, trpezlivosť, cudnosť, zdržanlivosť, usilovnosť). Ukáže, ako sa tieto hriechy prejavujú v zmýšľaní a následne aj v skutkoch každodenného života. Učí, ako deň za dňom odmietať hriech a jeho prejavy, a sprevádza až k rozhodnutiu prijať do svojho života čnosť opak hriechu. Ak sa vydáme na 40-dňovú cestu Uzdravujúceho pôstu duše, budeme pravdivejšie vnímať hriech a emocionálne rany, ktoré spôsobuje. Vyzbrojme sa konkrétnymi a praktickými prostriedkami na odstránenie týchto prekážok. Modlime sa s vierou o uzdravenie svojich duší!
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
356683
Názov
Uzdravujúci pôst duše
Podnázov
40 dní, ktoré ťa oslobodia od hriechu
EAN/ISBN
9788089866885
Forma
Brožovaná
Autor
Ken Kniepmann
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019
Rozsah
160
Rozmer
140×210
Hmotnosť
0,19
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
17%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Uzdravujúci pôst duše zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.