Domáce sladkosti (nielen pre deti)

Ako si doma spraviť lízatká, cukríky, čokiny a keksíky pre svoje detičky. Rýchlo a hlavne ZDRAVO.

Katarína Paulišinová

SVK Slovensky Čo dokáže mama, s.r.o.2018

Kniha: Domáce sladkosti (nielen pre deti) - Ako si doma spraviť lízatká, cukríky, čokiny a keksíky pre svoje detičky. Rýchlo a hlavne ZDRAVO. - Katarína Paulišinová
Katalógové číslo: 351049 viac »
Ušetríte až 5,25 € z bežnej ceny 26,14
A navyše získate 20 vernostných bodov
20,89
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Domáce sladkosti (nielen pre deti)

Ako si doma spraviť lízatká, cukríky, čokiny a keksíky pre svoje detičky. Rýchlo a hlavne ZDRAVO.

Ako to máte doma s deťmi a ich večným drankaním sladkostí? 

Keď bola moja dcérka ešte úplný drobec, nedávala som jej žiadne sladkosti. Boli to super časy. Prišli sme do obchodu, nič si nepýtala, lebo tie farebné papieriky plné cukru ani nepoznala.Túto moju úžasnú túžbu necukríkovania sme však udržali len po tretieho Mikuláša, návštevy, škôlku, keď jednoducho cukríky, čokiny, lízatká, keksíky spoznala a samozrejme jej náramne zachutili. No mne to nedalo. Chcela som vymyslieť spôsob, ako jej teda niečo sladké neodopierať, no zároveň do nej dobrovoľne nepchať éčka, stužené tuky, palmový olej, biely rafinovaný cukor, konzervanty a iné chemky. A potom som na to prišla. Budem našim deťom vyrábať sladkosti doma. Spojila som sa s úžasnou certifikovanou detskou výživovou poradkyňou Katkou Paulišinovou. Nakúpili sme formy na odlievanie lízatiek, cukríkov, žížaliek, brumíkov, nanukov, gumených medvedíkov, zaobstarali si tie najlepšie ingrediencie, veľa medu a ovocných štiav a pustili sa do práce. Teraz sa chceme s našimi receptami podeliť aj s vami. Vydali sme úplne novučkú knihu, aká na Slovensku ešte nebola. Domáce zdravé lízanky, cukríky, kinderko, snickersky, nutelly, rôzne pralinky, nanučky, tortičky, všetko nájdete v tejto knižočke v zdravej podobe bez akýchkoľvek chemiek. Stačí už len pekne farebne zabaliť a máte ako z obchodu. Deti ich môžu papať s vašim čistým svedomím, zabodujete na návšteve a spoločná príprava vám vytvorí prekrásne zážitky a spomienky.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
351049
Názov
Domáce sladkosti (nielen pre deti)
Podnázov
Ako si doma spraviť lízatká, cukríky, čokiny a kek
EAN/ISBN
9788097243036
Forma
Pevná
Autor
Katarína Paulišinová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018
Rozsah
200
Rozmer
170×250
Hmotnosť
0,69
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Domáce sladkosti (nielen pre deti) zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.