Svätojánske mušky

Jozef Dominik; Michal Dominik

SVK Slovensky Dr. Press2018/11

Kniha: Svätojánske mušky - Jozef Dominik; Michal Dominik
Katalógové číslo: 349443 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Svätojánske mušky

Druhé, rozšírené vydanie Antológie génia. Kniha obsahuje výber slávnych výrokov, sentencií, citátov, veselých aj smutnejších príbehov zo života významných osobností svetových dejín. Jej úlohou nie je encyklopedické spracovanie diela toho ktorého autora, ani vytvorenie nejakého rebríčka popularity, ale priblížiť čitateľovi zaujímavé, známe, či menej známe pravdivé, či možno pravdivé epizódy zo života slávnych a „zapáliť naše nepokojné srdcia“. Nadpriemerné schopnosti a hrdinské činy slávnych vždy imponovali ich obdivovateľom, ktorí sa im chceli aj podobať. Ako hovorí Stefan Shank v zbierke Die besten Anekdoten, „... príbehy zo života slávnych nevypovedajú iba o nich samých, ale v určitom zmysle aj o tých, ktorí o nich hovoria – teda o nás“. To je základné poslanie knižky Antológia génia.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
349443
Názov
Svätojánske mušky
EAN/ISBN
9788097128777
Forma
Viazaná
Autor
Jozef Dominik; Michal Dominik
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/11
Rozsah
235
Rozmer
170x240
Hmotnosť
0,55
Stav
Nedostupné

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Svätojánske mušky zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.