Diéta pri zvýšenom cholesterole a iných poruchách metabolizmu tukov

Eva Blaho; Peter Minárik; Ľubomíra Fábryová

SVK Slovensky RAABE2018/10

Kniha: Diéta pri zvýšenom cholesterole a iných poruchách metabolizmu tukov - 1. vydanie - Eva Blaho; Peter Minárik; Ľubomíra Fábryová
Katalógové číslo: 347405 viac »
17,14

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Diéta pri zvýšenom cholesterole a iných poruchách metabolizmu tukov

Gastroenterológ Peter Minárik, lipidologička Ľubomíra Fábryová a výživová poradkyňa Eva Blaho prinášajú novú knihu všetkým, ktorí trpia takzvaným „vysokým cholesterolom“ alebo inou poruchou metabolizmu tukov. Poruchy metabolizmu lipidov patria k najčastejšie sa vyskytujúcim metabolickým ochoreniam charakterizovaným zmenenou koncentráciou lipidov a lipoproteínov v krvi. Zmenenú hladinu tukov v krvi má podľa súčasných odhadov značná časť slovenskej populácie. Najčastejšou príčinou rozvoja porúch metabolizmu tukov sú: nevhodný spôsob stravovania, nadváha, nedostatočná fyzická aktivita a fajčenie. Viac ako polovica ľudí na Slovensku zomiera na srdcovo-cievne a mozgovo-cievne ochorenia, ktoré sú v 90 % podmienené aterosklerózou. Poruchy metabolizmu lipidov sú jedným z najdôležitejších rizikových faktorov pre rozvoj komplikácií aterosklerózy: - srdcový infarkt, - cievna mozgová príhoda, - aterosklerotické postihnutie ciev dolných končatín, - postihnutie obličiek, - poruchy erekcie u mužov. Dôležitá je preto prevencia. Rady, postupy a upozornenia lekárov ako predchádzať vzniku porúch metabolizmu lipidov a ich následkov a ako liečiť už vzniknuté ochorenie nájdete v tejto publikácii.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
347405
Názov
Diéta pri zvýšenom cholesterole a iných poruchách
EAN/ISBN
9788081403491
Forma
Brožovaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Eva Blaho; Peter Minárik; Ľubomíra Fábryová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/10
Rozsah
264
Rozmer
200x230
Hmotnosť
0,72
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
22%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Diéta pri zvýšenom cholesterole a iných poruchách metabolizmu tukov zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.