Navždy prekliata

Kniha: Navždy prekliata - 1. vydanie - Zdenka Wenzlová Švábeková
Katalógové číslo: 346761 viac »
12,00

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Navždy prekliata

Veríte na prekliatie? Že nie?

Po prečítaní knihy opisujúcej život ženy od jej narodenia až po vek, v ktorom už nemá čo získať ani stratiť, zostanete na pochybách. V živote hlavnej postavy Lindy akoby zomrela duša a zhasli slová nádeje. Svojou spoveďou vás prevedie traumou dieťaťa rozvedených rodičov, ktorí ju neustále odkladali ako nechcenú batožinu, raz tu a raz tam. Ukáže vám svoju cestu ženy hľadajúcej lásku a opíše skutočné peklo emócií, ktoré by nechcela zažiť žiadna matka. Stratu, s ktorou sa Linda nevedela zmieriť, jej osud nahradí dvojitým darom a znovu jej dovolí sa na chvíľu nadýchnuť. Cesta, ktorou prechádza, je obklopená tmavými múrmi a len ako lúč slnka na chvíľu zablúdi do jej života vášeň v podobe lásky. A práve láska bude tou, ktorá ju opäť sotí na samé dno, kde bude v pokore znášať svoj životný údel. Pomocnú ruku jej dá priateľka Mária ale aj sesternica Lenka, ktorá ju učí zvládať neľahké situácie a bojovať s „prekliatím rodu"...

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
346761
Názov
Navždy prekliata
EAN/ISBN
9788081971693
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Zdenka Wenzlová Švábeková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/11
Rozsah
320
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Mária Uhrová 5 z 5
09.12.2018 18:25:29

Kniha na zamyslenie Je ťažké uveriť obsahu tejto knihy, keď človek vyrastal v normálnej rodine s normálnymi rodičmi. Kniha je však napísaná na základe rozprávania naozaj prežitého života. To, čím si prešla hlavná postava Linda by sa v dnešnej spoločnosti nemalo dopustiť. Nezáujem vlastnej matky o dcéru, jej sexuálne zneužívanie vlastným otcom a otčimom, prehadzovanie si nechceného dieťaťa medzi príbuznými, vyrastanie bez lásky a dôvery k dospelým, neskôr sklamanie v manželstvách a nesmierna láska k vlastným deťom, smrť synčeka, znášanie psychického a fyzického týrania, zároveň obrovská snaha vychovať a ochraňovať deti napriek tomu že nemala šťastie na ich otcov Lindu nezlomili a obetovala sa, aby jej vlastné deti mali krajšie detstvo a veľa lásky aspoň od matky. Niekedy pomôžu viac priateľky ako vlastná rodina. Dúfam, že táto kniha pomôže nájsť odvahu volať o pomoc a hovoriť o tom so zneužívanými deťmi a týranými matkami. Je to veľmi potrebné.