Marína a povaľači

Audiokniha

Andrea Gregušová

SVK Slovensky Wisteria Books2018

CD: Marína a povaľači - Audiokniha - Andrea Gregušová
Katalógové číslo: 340905 viac »
Ušetríte až 2,41 € z bežnej ceny 11,95
A navyše získate 9 vernostných bodov
9,54
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

CD: Marína a povaľači

Audiokniha

Pripravte si uši, pozor a počúvajte dobre, čo sa deje na povale sivého domu číslo 14 v Tichej ulici! Počujete čudné zvuky? Že nie? Možno preto, že tam nenájdete žiadnych povaľačov. Pavúk Florián si už ani nespomína, kedy sa naposledy vyváľal v prachu a v pavučinách. Kým býval len s komárom Konrádom, občas si spolu poleňošili v hojdacej sieti. Ale potom sa k nim prisťahoval Piér. A čoskoro po ňom sa na povalu zatúlalo dievčatko. Divoké dievčatko. Skrotiť ju a starať sa o ňu nebude vôbec jednoduché. Odvtedy neprešiel na povale jediný pokojný deň. No veď počúvajte! 

Kompletnú neskrátenú verziu knihy veselo a šťavnato číta herec Ľuboš Kostelný Vyštudoval VŠMU v Bratislave, je členom SND, naštudoval množstvo divadelných, televíznych a filmových postáv, za ktoré bol viackrát ocenený. Pôsobí tiež v Slovenskom rozhlase a dabingu. Od roku 2013 vyučuje herectvo na VŠMU v Bratislave. 

Dĺžka nahrávky vo formáte MP3 3 hodiny 2 minúty zvuk Miroslav Králik hudba Miroslav Králik réžia Barbora Kardošová ilustrácie na obálke Ľuboslav Paľo grafická úprava Ryc Trable foto Tereza Králiková

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
340905
Názov
Marína a povaľači
Podnázov
Audiokniha
EAN/ISBN
8588006171105
Autor
Andrea Gregušová
Druh tovaru
CD
Rok vydania
2018
Rozmer
140×125
Hmotnosť
0,06
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
20%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Marína a povaľači zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.