Kým je čas

Súď ma nežne

Alica Eštoková

SVK Slovensky IKAR2018/10

Kniha: Kým je čas - Súď ma nežne - 1. vydanie - Alica Eštoková
Katalógové číslo: 340172 viac »
8,79

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Kým je čas

Súď ma nežne

Láska sa nezaobíde bez odpúšťania. Najmä keď ten, čo ublížil, o to prosí. Mali by sme využiť príležitosť a odpustiť. Kým je čas! 

Šarmantná Rebeka žije bežný život magistry v lekárni. Zdá sa, že jej vnútornú rovnováhu nič nenaruší. Manžel ju miluje, majú krásne, zdravé deti a aj práca ju baví. Jedného dňa jej však najlepšia priateľka nasadí chrobáka do hlavy – presviedča Rebeku o Braňovej nevere. Mladú ženu umárajú podozrenia napriek tomu, že svojmu mužovi verí. Dovolí, aby ju a jej deti niekto obral o pokoj? Chce naozaj vedieť pravdu? 

Život im však prinesie ďalšie trápenie, na aké by ľudia na Slovensku ani nepomysleli. Pretrvá Rebekin a Braňov harmonický vzťah aj napriek dramatickému zvratu a obrovskému psychickému vypätiu? Zvládne mladá rodina krutú skúšku a zostane naďalej pre všetkých štyroch pevným útočiskom?

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
340172
Názov
Kým je čas
Podnázov
Súď ma nežne
EAN/ISBN
9788055164601
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Poznámka
1. vydanie
Autor
Alica Eštoková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/10
Rozsah
232
Rozmer
200×125×23 mm
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%
Úryvok z obsahu knihy...

Máme pre vás úryvok z knihy na prečítanie. Čo poviete, páči sa vám táto kniha?

Prečo tá príhoda zišla Rebeke na um? Veď už na to nemyslela. Až dnes, keď jej Kamila povedala, že to bude omyl, odrazu jej niečo zavŕtalo v hlave. Nebodaj chce Kamila uloviť jej Braňa! Nie, napadajú jej šialenosti, hoci v živote často býva, že najlepšia kamarátka preberie priateľke manžela. Keby len kamarátka, aj sestra!
Čo ako sa tomu bránila, v hlave sa jej vynárali rozličné kombinácie, až ju to unavovalo. Podozrievanie sa striedalo s dôverou a s láskou, ktorú k manželovi stále prechovávala. Braňove vyznania jej zneli v ušiach ako najsladšia hudba. Jeho nežné objatia aj teraz cítila na tele. Presviedčali ju, že všetko je najlepšom v poriadku.
Už som sa raz popálila a stačilo! Mala by som mať rozum. Nikdy by ma nepodviedol! Ako som tomu mohla čo len na okamih uveriť a zapochybovať?! Som naozaj hrozná. To si Braňo nezaslúži!

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Kým je čas zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.