Nebezpečná hra

Danielle Steel

SVK Slovensky IKAR2018/11

Kniha: Nebezpečná hra - 1. vydanie - Danielle Steel
Katalógové číslo: 339381 viac »
9,38

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Nebezpečná hra

Známa televízna reportérka Alix Phillipsová sa vyhýba guľkám a porušuje pravidlá len preto, aby prinášala horúce správy o nepokojoch v Amerike či demonštráciách v uliciach Teheránu. Spolu s kameramanom Benom Chapmanom riskujú život, len aby predbehli ostatných spravodajcov. 

Ich najnovšia úloha rozmotáva neuveriteľný príbeh, ktorý zauzlil životy mnohým ľuďom: pátrajú po dôkazoch, ktoré by pomohli usvedčiť viceprezidenta USA Tonyho Clarka z korupcie. Kľúčom k odhaleniu desivého tajomstva je Olympia Fosterová. Táto krehká žena videla na vlastné oči vraždu svojho manžela, váženého senátora, ktorý kandidoval na prezidenta. Spoločensky uznávaná a obdivovaná vdova hľadá emocionálnu podporu u Clarka, ktorý by sa s ňou rád oženil. Keď Fosterová ponuku na sobáš odmietne, stane sa viceprezident jej ochrancom a dôverníkom. Reportérka Phillipsová sa dostane na stopu takého závažného zločinu, že pátranie preberú federálni agenti a jej sa niekto začne vyhrážať smrťou. 

Z anglického originálu Dangerous Games (Delacorte Press, an imprint of Random House, a division of Penguin Random House LLC, New York 2017) preložila Zuzana Gašparovičová.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
339381
Názov
Nebezpečná hra
EAN/ISBN
9788055164229
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Danielle Steel
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/11
Rozsah
264
Rozmer
200×125×25 mm
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Nebezpečná hra zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.