Poľovnickym chodníkom kráčali spolu s nami

Imrich Točka

SVK Slovensky Imrich Točka2018

Kniha: Poľovnickym chodníkom kráčali spolu s nami - Imrich Točka
Katalógové číslo: 338737 viac »
7,90

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Poľovnickym chodníkom kráčali spolu s nami

Prof. Imrich Točka je nimródom slovenského poľovníctva. V knižnej publikácii Poľovníckym chodníkom kráčali spolu snami sa ako autor vracia k jeho celoživotnej záľube. Zameriava sa dávnejších i nedávnych poľovníckych predchodcov, ktorí zanechali svoje trvalé stopy na tom pomyselnom poľovníckom chodníku. V tomto prípade sa však rozhodol nevenovať získavaniu vzácnych trofejí. Zameral sa predovšetkým na veselé i vážne epizódy z ich poľovníckeho života, v ktorom sa spravidla odrážal aj charakter ich osobnosti. Tieto príbehy sú zdrojom poznania, zábavy i poučenia. Pri tvorbe autor vychádzal z množstva vypočutých i prežitých príhod a zážitkov získaných počas jeho viac ako polstoročného pôsobenia na poľovníckom chodníku. Veľkú väčšinu protagonistov týchto príbehov aj osobne poznal. Pre lepšie pochopenie deja a ich osudov sa v niektorých prípadoch snažil aj charakterizovať spoločenské pomery, v ktorých žili, a ktoré aj často zásadným spôsobom ovplyvnili ich konanie. O atraktívnu vizuálnu podobu tohto knižného diela sa postaral nitriansky výtvarník Mgr. Arch. Tomáš Bereš.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
338737
Názov
Poľovnickym chodníkom kráčali spolu s nami
EAN/ISBN
9788097300593
Forma
Pevná
Autor
Imrich Točka
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018
Rozsah
104
Rozmer
148×210
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Poľovnickym chodníkom kráčali spolu s nami zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.