Peter Sagan Démon

Kniha: Peter Sagan Démon - Petr Čermák
Katalógové číslo: 334919 viac »
Ušetríte až 9,98 € z bežnej ceny 13,70
A navyše získate 3 vernostné body
3,72
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Peter Sagan Démon

„Zázrak, ktorý sa rodí raz za sto rokov.“

Na prvý pohľad trochu divoké pomenovanie jedného z najlepších cyklistov planéty zveličením vlastne nie je. Vo svetovom pelotóne a športe sa Peter Sagan stal za pár rokov absolútne mimoriadnym zjavom zvlášť po tom, ako päťkrát po sebe (2012 - 2016) získal zelený trikot, "maillot vertK, pre najlepšieho jazdca bodovej šprintérskej klasifikácie na Tour de France a trikrát po sebe (2015 - 2017) sa stal na ceste majstrom sveta.

Posledné tri roky prvý muž nemeckej stajne Bora-Hansgrohe, predtým Tinkoffu, Cannondalu a Liquidasu, si tak môže tiež obliekať dúhový trikot svetového šampióna. Prestížny športový denník L' Équipe o Petrovi napísal: "Už sa stal legendou svojho športu. Je ťažké povedať, odkiaľ vychádza dúha, ale vždy sa končí u Sagana."

Peter nie je len skvelým športovcom, ale takisto mužom natoľko populárnym, že ho môžeme porovnávať aj s Cristianom Ronaldom. Peter je akousi rockovou hviezdou na bicykli. Napokon, Bradley Wiggins, víťaz Tour 2012, ho nazval cyklistickým spasiteľom!

Čítajte pútavý príbeh veľkého Slováka, rodáka zo Žiliny, ktorý žije v Monaku s manželkou Katarínou a synom Marlonom aj celou svojou rodinou, vydajte sa na pozoruhodnú cestu stále mladého idolu, ktorý ohromuje svojím umením aj osobnou charizmou nielen športový svet.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
334919
Názov
Peter Sagan Démon
EAN/ISBN
9788087586716
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Autor
Petr Čermák
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/08
Rozsah
168
Rozmer
140×208 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
73%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Peter Sagan Démon zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.