Ledová Citadela

Příhraničí 5

Pavel Kornev

CZE Česky FANTOM Print2018/05

Kniha: Ledová Citadela - Příhraničí 5 - 1. vydanie - Pavel Kornev
Katalógové číslo: 331647 viac »
Ušetríte až 5,24 € z bežnej ceny 18,65
A navyše získate 13 vernostných bodov
Séria kníh: Příhraničí
Příhraničí
Titul je zaradený v tejto sérii
13,41
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Ledová Citadela

Příhraničí 5

Příhraničí - několik měst vytržených z našeho světa a přenesených do země věčného mrazu. Místo, kde po většinu roku vanou ledové větry a lidé mají magické schopnosti, takže jsou daleko nebezpečnější než po zuby ozbrojeni bojovníci.

Ale člověk se dokáže přizpůsobit i těm nejkrutějším podmínkám a Jevgenij Apoštol už dávno přestal litovat, že skončil v Pevnosti - bývalém provinčním městečku, které se stalo centrem civilizace v této sněhem zaváté zemi. A i když musel vzít nohy na ramena, aby si zachránil holý život před nájemnými zabijáky, ze všeho nejvíce myslel na to, jak si nenechat utéci svou životní šanci. Svět Příhraničí se řídí zásadou "všichni proti všem". Obyčejný nůž tu stojí více než střelná zbraň a magie či sněžné bestie jsou skutečné, stejně jako bleskové omrzliny končetin. Čtěte s rukavicemi!

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
331647
Názov
Ledová Citadela
Podnázov
Příhraničí 5
EAN/ISBN
9788075940070
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Poznámka
1. vydanie
Autor
Pavel Kornev
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/05
Rozsah
352
Rozmer
145×205 mm
Hmotnosť
0,39
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
28%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
100.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

kniznicaJB 4 z 5
10.08.2018 14:43:13

Tešila som sa na piate pokračovanie série Příhraničí, jej hlavný hrdina Led sa mi veľmi páčil. Preto moje sklamanie bolo veľké – v tejto časti sa Led ani len nemihne, ani ho nespomenú. Treba si zvykať na ďalšiu postavu - priekupníka Apoštola – ktorý sa sem prepadol pred 4 rokmi a živí sa obchodovaním. Apoštol má zvláštny dar – vidí do budúcnosti čo s stane, vidí cestu, aj čo na nej číha. Snaží sa svoj dar tlmiť, lebo po jeho použití sa cíti veľmi mizerne. V piatej časti sú aj dve ženské postavy – Vera a Oxana, ale nie sú to postavy, ktoré by nejako veľmi ovplyvňovali dej. Stretávame sa tu aj s čatou likvidátorov, ktorej autor venoval dosť času v prvej polovici knihy. Táto časť ma dosť nudila, zdala sa mi zbytočne natiahnutá. Potom už v tej druhej polovici to bolo výborné čítanie s akciou aj zimou – len stále mi chýbal Led - preto 4 hviezdičky. Séria bude mať ďalšie pokračovanie. Ako celok je Příhraničí originálne fantasy čítanie. Odporúčam.